donderdag 4 januari 2007

Teletijdmachine

Zo. Alle glimmende ballen liggen weer veilig opgeborgen in de kerstdoos in de garage en het eerste vrolijke bosje tulpen staat fier op tafel. Laat maar komen, die lente! Of ga ik nu te snel?

Had ik maar een teletijdmachine. Dan zapte ik mezelf alvast naar april!

4 opmerkingen:

Marjolein zei

Ik ben voor :-) Wij hebben de mooie roze tulpen ook al op tafel staan en alle kerstspullen staan alweer op de zolder haha.
Laten we met die teletijdmachine eerst nog even en stop maken op 29 maart (moet kunnen toch, toch al bijna april) en daarna weer snel door :-)

Fred zei

hoi Irene,

gelukkig nieuwjaar!!

(En heb je onze vernieuwde site al gezien??)

Groeten En X Fred

laura zei

Een heeeel gelukkig nieuwjaar!!!!!! Hopelijk ije buik weer een beetje rustig geworden en gaat de tijd snel door naar april! (ok marjolein eerst tussenstop op 29 maart dan ;)) Maar 5 april mag toch ook wel snel komen hoor ;)
FF terug op je stukje bij je arts...raar is dat dat je dan niet uit je woorden kan komen he! Ken het wel! Alleen heb ik een arts die gelukkig net zo lang doorvraagt en je vriendelijk aankijkt zodat je even de tijd krijgt om het te verwoorden...
Ik zorg er voor de zekerheid toch altijd maar voor dat Ronald mee naar binnen gaat, in het mom van, gewoon voor de gezelligheid ;)
x

Tamara M. zei

Dan ga ik met je mee!

Die dokter, sja ik heb er nooit zoveel problemen mee, wel als ie echt door gaat vragen, dan is het zo van : sja ik ben gewoon echt heel erg benauwd, niet uit te leggen... maar ja meestal wel oke. Ik neem trouwens altijd iemand mee, vooral als het slecht gaat want dan ben ik vaak erg emotioneel, dan is het wel prettig om iemand naast je te hebben. Gewoon Sjoerd meeslepen de volgende keer, dat is heel normaal:P

xxx