woensdag 7 maart 2007

Geboekt

In tegenstelling tot veel andere mensen (denk ik) heb ik een bloedhekel aan het uitzoeken van een geschikte vakantielocatie. Ik word tureluurs van al die folders en broucheres. Om over alle aanbiedingen op internet nog maar te zwijgen. En van uren op zo'n bedompt reisbureau rondhangen, vergaat me de vakantiezin helemaal.
Wat een zeikwijf ben ik hè? ;-)

Op vakantie gáán en zijn, vind ik wel helemaal leuk! Dus volkomen verbitterd en verzuurd ben ik nou ook weer niet. Het is alleen iedere keer opnieuw zo'n gedoe om in het immense woud van opties juist dát plekje te vinden wat perfect aansluit op onze wensen. Heel erg kieskeurig vind ik ons overigens ook niet. De criteria die voor ons belangrijk zijn om de vakantie te doen slagen, zijn er maar een paar. Rover moet mee kunnen, we willen zon, de nabijheid van een beetje water en het mag er niet te uitgestorven zijn. Keuzemogelijkheden te over dus. En daar wringt 'em dan ook de schoen...

Maar: de kogel is door de kerk. We zijn eruit! Gisteren hebben we onze zomervakantie geboekt. Helemaal zelf gevonden en gereserveerd via internet. Nou vooruit, de credits gaan naar Sjoerd! Na wat voorwerk van mij (met allemaal dingen die het net niet waren) kwam Sjoerd op een gegeven moment uit bij Hotel Saint-Aygulf in de Côte d'Azur! Aan alle gestelde criteria kon worden voldaan en we hebben er allebei een goed gevoel over. Dus: Cannes, Monaco, Nice, Saint-Tropez: here we come!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

iemand nodig die de koffers draagt;-) Klein koffertje dan he, ben niet zo sterk:D Groetjes Lisa

Anoniem zei

Hoi Irene,
Ben er ook wel eens geweest maar dan op de camping en ik was met pascale en zij ontmoette daar peter.
Je kunt leuk winkelen in de stadjes eromheen.
Ik heb er ook gaaf allerlei stranden bezocht per trein.
veel plezier daar liefs manon.