vrijdag 23 maart 2007

Mijn meidenkast

Bij ons nieuwe bed zitten geen nachtkastjes en dat vinden we ook niet erg. We denken dat de slaapkamer nog ruimtelijker oogt zonder aan weerszijden van het bed dergelijke kastjes te plaatsen.
Maar alle spullen die die kastjes momenteel herbergen, moeten straks natuurlijk wel een ander plekje krijgen. Anders slingeren mijn sokken en zijn boxershorts straks door ons slaapvertrek en oogt het geheel al ras alles behalve ruimtelijk.

En dus ben ik maar weer eens marktplaats opgedoken. Op zoek naar een zogenaamde meidenkast. En wat denk je? Binnen de kortste keren vond ik een dot van een kastje. Op 17 km afstand, voor het luttele bedrag van tien euro! En ineens wist ik het: dit snoezige kastje zou mijn persoonlijke klusproject worden. Ik had het eindresultaat al volledig op mijn netvlies staan. Deels wit geschilderd, deels origineel houtkleurig. Tegen de witte muur naast het grote raam. En dat natuurlijk in combinatie met de rest. Wauw!!!

Het kastje bleek immens populair (ja, vind je het gek?!), maar gelukkig was ik de eerst geïnteresseerde en konden we het vanavond al op gaan halen. Ik heb nu al zin om te beginnen!

Geen opmerkingen: