zondag 11 maart 2007

Still the same

Ik voel me nog steeds k*t vandaag. Hetzelfde als gisteren, alleen dan bij een nog hogere buitentemparatuur.

Ondanks het zeer lokaal gelegen vriespunt toch enkele lichtpuntjes aan het koufront:

* Omdat het buiten warmer was dan binnen (onder de terrasoverkapping zelfs 25°C!) heb ik toch van het heerlijke weer kunnen genieten. Dik ingepakt (dat wel), gewapend met zonnebril en boek en bakken maar!
* Nadat ik voldoende opgewarmd was, ben ik zelfs met de grasmaaier over het gazonnetje achter kunnen gaan. Bonusmateriaal!
* Sjoerd en ik vonden mijn kleine dip de perfecte gelegenheid om 24 - season two op te starten en we hebben gisteren en vandaag dan ook al 8 afleveringen gezien!

2 opmerkingen:

Tamara zei

Balen dat je met dit mooie weer ziek bent!! Ik kan gelukkig (na een week tegen mooi weer aan te hebben gekeken, 2 weken geleden, vanachter glas) wel weer ff lekker genieten, pff was er wel weer aan toe!

Beterschapjes, en geen bezoekje brengen aan het UMC he!!

knuffels Tamara

Kata zei

En, hoe gaat het vandaag met onze bibberaar? Lekker op het terras met boek, zonnebril en grote pot thee?

Hier nog eentje. Ik zit achter glas te broeden. Lekker een vrije dag, doe het rustig aan. Warmte is goed om kippeneieren te doen uitkomen tot kuikens dus vast ook voor mensenembryo's van 16-32 cellen.

Ik wil je bedanken voor jullie lieve kaartjes. Zo verschrikkelijk lief en attent en vooral: precies de juiste woorden. Snif. We waren er erg blij mee.

Zo mooi dat je zegt dat jullie Otto* nooit zullen vergeten. Dat is het belangrijkste voor mij. En een superleuke speciale kaart voor Pluk. Helemaal te gek! Ik hoop dat embryolief je aanmoedigingen ter harte neemt en lekker 9 maanden bij me gaat wonen. En dan komen oom Sjoerd en tante Irène in december op kraamvisite!

Je verwoordt mooi en subtiel welke rol de babyboom om je heen in jullie leven speelt. Gelukkig is jullie liefde supersterk!

Dikke kus, Kata