donderdag 26 april 2007

Met lange tanden

Nooit gedacht dat me dit nog eens zou overkomen.
Ik lust geen avondeten meer. Als ik alleen al dénk aan de doorgaans zo geliefde Mexicaanse gehaktschotel of mijn andere favoriet 'het gerecht' draait mijn maag om. Er zijn wel eens vaker periodes dat ik geen trek heb in boterhammen. Dan grijp ik gewoon naar yoghurt met müsli of andere broodalternatieven. Zo'n ramp vind ik dat niet. De warme hap ging er echter altijd smaakvol en probleemloos in. Tot nu.

De lasagne die al die hele week op het menu staat, wil maar niet in vaste vorm in de ovenschaal geraken. Maandag at Sjoerd op zijn werk, dinsdag flansten we samen wat tagliatella in elkaar, gister was Sjoerd tevreden met de Mac en vanavond kon ik hem lijmen met een pizza. Ik zat erbij en keek ernaar.

Ik heb kortom nieuwe gerechten nodig! Niet te moeilijk qua ingrediënten en gebruikersvriendelijk te bereiden. Mail me je favoriete pastagerecht, je eigentijdse rijstcreatie of die niet te versmaden ovenschotel.

Wie weet nodig ik je te zijner tijd wel uit om zelf te komen proeven of je vindt dat ik jouw gerecht naar behoren heb geïnterpreteerd...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn broer kan echt overheerlijk spaghettis-spinazie maken! En ik eet normaal weinig tot niks, maar dat, een heel bord. Ik zal je het recept eens geven. Moet ik het eerst wel eens aan m vragen. En uh...snel opknappen hoor. Groetjes Lisa

Anoniem zei

K zal zo snel mogelijk het recept vragen. En uh...ja k lig in Mestreech. Ben met me kuur begonnen. Was wel nodig. Denk 2 weken en dan kan ik weer naar huis. Groetjes aan Sjoerd en ROVER!!!!