dinsdag 10 april 2007

Prinses nummer 3

In mijn ogen blijft het iets bizars. Die massahysterie die keer op keer weer ontstaat rondom ons koningshuis. Ze hoeven maar een scheet te laten of ons ganse landje is in rep en roer. En het ergste is nog wel dat ik er zelf - volstrekt ongewild natuurlijk - aan mee doe ook!

Toen het nieuws vanmiddag bekend werd dat Máxima op knappen stond en in het Bronovo ziekenhuis was opgenomen, werd die locatie allengs een gedoogde hangplek voor alle koningshuisliefhebbers en andere 'toevallige passanten'. Elk pietepeuterig blaadje of omroepje had wel een verslaggever - of nog erger: royalty deskundige - naar Den Haag gestuurd om een eventuele miezerige glimp van de bumper van de auto van man de van verloskundige van Máxima op te vangen. En ik? Ik zit dat ook nog allemaal te volgen op, nota bene, Netwerk!

Maar de beloning was er naar. Dat moment dat Wim Lex in zijn gele pufpolo voor het raam verscheen en zijn pols in een carpenaal tunnelsyndroom stond te zwaaien. Daar doen we het ten slotte allemaal voor...

En nu maar speculeren over de naam hè. Antonia? Aurelia? Annastacia? Want het moet natuurlijk iets met A-ia zijn. Anders bekt het niet lekker met de zusjes.

Als ik een suggestie mag doen. Al aan Ezel gedacht? ;-)

Geen opmerkingen: