vrijdag 11 mei 2007

Kleine evaluatie

Zo. Vanmorgen de laatste Tavanic uit de strip tot me genomen. Het zit er weer op, mijn kuur is klaar.

Qua hoeveelheid sputum en hoestfrequentie was het zeker een succes. Die zaken zijn prima onder controle. Voor zolang als het duurt natuurlijk, maar dat zien we dan wel weer. ;-)
Als we het hebben over vermoeidheid, merk ik dat er nog wel wat te halen valt. Ik was de afgelopen weken zó verschrikkelijk moe! En passief en niet vooruit te branden en lusteloos (helaas nog steeds vooral in de keuken...).

Maar misschien (hopelijk!) trekt dat de komende tijd nog wel bij. Want van zo'n kuur zelf kun je ook behoorlijk moe worden. De bijwerkingen zijn sowieso iedere keer weer anders. De ene keer kappen mijn darmen ermee en ben ik aldoor aan de schijt. Een andere keer zie ik 's nachts alle uren op de wekker voorbij komen en droom ik, als ik dan eindelijk slaap, de meest enge dingen. Deze keer kreeg ik ineens onverklaarbare spierpijn in mijn rug. Van het body pumpen kon het in ieder geval niet komen (want alweer 3 weken gesportspijbeld).

Voorwaarts mars Irène! De schouders eronder en gáán met die banaan!

3 opmerkingen:

Tamara zei

Mooi dat t bij jou heeft geholpen! Bij mij helaas niet zo, althans ik d8 van wel, maar gister, onverklaarbare pijn in mn longen, bij t ademen. Naar de EHBO, niks te zien op de foto's of in t bloed dusss ik mocht blijven ter observatie... fijn he:P Hopelijk niet al te lang...

xxx Tamara

Fred zei

Hoi Irène,
Blij dat je weer wat geschreven hebt, ik kreeg ontwenningsverschijnselen.
Mooi dat je een beetje vooruit gaat, hou je haaks en groeten!!

Elly zei

Héééé Irèèntje, elke dag bleef ik kijken en me steeds meer zorgen maken: ze zal toch niet ... varierend van depressie, tot ziekenhusopname. Gelukkig, je bent er weer. Zo zonder OEF moet ik wel af en toe een weblogje kunnen lezen, hoor :-)
dag en liefs
Elly