zondag 1 juli 2007

CFBD 3rd edition

Voor de derde keer vond in Bloemendaal CFBD plaats. Voor de derde keer waren we erbij. Voor de derde keer hebben we er intens van genoten. Van de sfeer, van de mensen. Van het weer! 's Morgens regende het nog, maar op het moment dat we op de parkeerplaats van het hotel werden verwacht om naar Bloemendaal te rijden, brak de zon door. En die is niet meer gestopt met schijnen tot hij 's avonds laat weer onder ging.

Dit jaar hebben we het grootste gedeelte van de dag op het strand doorgebracht. Met een heleboel andere mensen genoten we van het simpele feit dat we samen daar waren. Bijkletsen, lachen, foto's maken en zo'n beetje ieder half uur een stukje verder omhoog richting duinen verkassen vanwege de vloed. Een enkeling waagde zich op de snelle boten van de Reddingsbrigade Bloemendaal, maar het merendeel had daar geen natte broek voor over. Lekker zitten en met je blote voeten door het fijne zand woelen was minstens zo prettig.

Met lotgenoten ergens samen zijn. Het lijkt zo simpel. Het is zo speciaal. Je doet het in de wetenschap dat het je eigenlijk ontraden wordt. Waarvan je een gevoel krijgt dat schreeuwt 'maar dat klopt helemaal niet!'. Mensen waarbij je je zo prettig voelt, zo op je gemak. Met wie je zo'n bijzondere band hebt. Dat klopt juist wel! Elke vezel in je lijf zendt uit dat het zo juist moet zijn.

Veel te snel werd het avond. Veel te snel was het weer voorbij. Een fotoïmpressie.

Geen opmerkingen: