dinsdag 10 juli 2007

Mijn E.Q.

Onder het genot van nog maar een fles koele rosé bespraken we de grote en kleine dingen van het leven. We hadden het erover dat het zo fijn is de vrijheid te hebben om de dingen te kunnen doen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Dit natuurlijk in het kader van 'de zaak' die steeds vastere en duidelijkere vormen begint aan te nemen. En ook gezien het feit dat ik al een behoorlijke poos redelijk stabiel mijn leven op mijn eigen manier kan leven.

Al mijmerend zegt Sjoerd ineens: "Schrijven en winkelen. Dat zijn dingen die jij goed kan en erg leuk vindt. Eigenlijk ben je dus een soort combinatie tussen Saskia Noort en Estelle Gullit."

Ik weet nog steeds niet of ik het Estellegedeelte van deze vergelijking nou als compliment moet opvatten. Ach, ik trek me in ieder geval maar op aan de gedachte dat er in iedere vrouw wel een stukje Estelle schuilt. Alleen is mijn E.Q.* misschien net wat verder doorontwikkeld dan bij sommige andere seksegenoten. ;-)

* Estelle Quotiënt

1 opmerking:

Melanie zei

Nou niet straks in ons nieuwe huis in onze nieuwbouwwijk van ons denken dat we allemaal als in "Nieuwe buren" zijn. Vriendelijk bedankt...Saskia..