donderdag 9 augustus 2007

CF the commercial!

Sinds enkele jaren is de NCFS bezig met het maken van een enorme professionaliseringsslag. Zo wordt er nu op vakkundige wijze gewerkt aan fondsenwerving. Geld betekent immers kennis. En wie weet waar kennis allemaal toe leidt... Met die broodnodige euro's wordt onder meer onderzoek gedaan naar de behandeling en eventuele genezing van CF.

In de strijd om CF de wereld uit te helpen, is in eerste instantie aandacht nodig. Mensen moeten weten wat CF is en welke gevolgen de ziekte heeft. Pas dan wordt de bereidheid om een gulle gift te doen aangewakkerd.

De Amsterdamse televisiezender AT5 is met een wel heel genereus aandbod gekomen om CF nog meer in de schijnwerpers te zetten. In samenwerking met productiebedrijf Artcore hebben zij geheel belangeloos een t.v. commercial bedacht en opgenomen. Om CF op grotere schaal bekendheid te geven en op die manier nog meer geld binnen te halen voor de NCFS!

De spot zal vanaf half augustus regelmatig op AT5 te zien zijn. Alle mensen die niet in Amsterdam wonen, kunnen dankzij digitale televisie tóch naar AT5 (en alle andere regiozenders die Nederland rijk is) kijken!
Bovendien is de NCFS in gesprek met RTL om ons eigen reclamefilmpje ook op de landelijke televisiezenders te zien zal zijn.

Om het filmpje te kunnen bekijken, heb je een QuickTime Player nodig. Als je die nog niet op je pc hebt geïnstalleerd, kun je dat hier gratis doen.

Tadaaa: CF the commercial!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Irene,
Ik wist van de raclame film op at 5 van maarten en wilde de spot graag zien dus best vaak at5 op gehad maar ik had hem nog niet gezien.
dus ik ben blij dat je hem op de site had gezet.
De jongen op tv is een acteur maar het hoesten is wel opgenomen van een echte cfer.(reclame spot inhoesten )
groetjes van manon