vrijdag 31 augustus 2007

This burning heart

Terwijl Sjoerd zich op de squashbaan in het zweet stond te werken, werd ik overvallen door een vlaag van romantiek. Niet dat ik zo van mannenzweet houd overigens en het vooruitzicht daarop me week in de benen maakte. Het gevoel was er gewoon ineens en ik besloot er iets mee te doen.

Ruim een uur voor zijn verwachte thuiskomst was onze hele woonkamer slechts verlicht door 51 flikkerende waxinelichtjes, in hartvorm gerangschikt op de salontafel. En verried de thermostaat dat de kamertemperatuur inmiddels was opgelopen tot een behaaglijke 22 graden!

Mijn suikerzoete actie was een succes. Sjoerd was oprecht verrast. Na 4 jaar staan we nog steeds voor elkaar in vuur in vlam! *braak* Al moet je er natuurlijk wel samen voor zorgen dat het vuur ook blijft branden. ;-)

Op mijn beurt was ik vanmorgen nogal verrast. Toen ik het slagveld van gesmolten, gestold en vastgekoekt kaarsvet met een hete strijkbout en een doos tissues te lijf ging, bleek dat we mijn romantische daad ons tot in lengte der dagen kunnen blijven heugen. Of in ieder geval zolang we met deze salontafel doen. Door de hitte van de kaarsjes was het tafeloppervlak eronder donker verkleurd. Ach, eigenlijk oogt het nog best gezellig ook. Voor zolang als het duurt natuurlijk...

Geen opmerkingen: