zondag 28 oktober 2007

Over de schepper

Je kunt veel van ze zeggen, maar niet dat ze niet volhardend zijn. Ze staan elke maand wel een keer op de stoep. Zo ook vanmorgen.
Om over de schepper te praten.

Hij vroeg het heel beleefd en plaatste nog een grappig bedoelde opmerking over al die sloten toen ik na lang morrelen eindelijk de deur had geopend. Met mijn slaaphoofd, in mijn pyjama.

Maar ik hoef niet over de schepper te praten. En dat zei ik hem. Heel netjes en met respect voor zijn visie. Het was die afkeurende blik in zijn ogen... Met een simpele oogopslag liet me weten dat ik het dan maar allemaal uit moest zoeken. En dat ik vast in de hel kom.
Leuke jongens, die Jehova's.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Neem nooit zoals mijn moeder jaren geleden een keer deed toch de boekjes aan die ze je aansmeren. Nu komen ze hier zeker om de 2-3 maanden langs. En altijd smorgens als k alleen thuis ben. Eerst ging k snel snel naar de deur, je weet nooit wie het is. En dan koukleumen in je pyjama aan de deur en toch maar netjes doen. Ze vinden me inmiddels zo zielig en ziek. Verschirkkelijk. Maar! tegenwoordig kijk k voorzichtig boven aan de trap, want je hoort ze tot boven al kletsen in de straat. En dan kruip k heeeel zahctjes weer terug de trap op en lach k ze vanuit me bed maar weer uit:P Vind t prima dat ze dat geloof hebben, maar laat mij lekker slapen smorgens om 9uur!!!!!

Groetjes Lisa:D

Juudje zei

Praat me er niet van... Ik heb ze de afgelopen maand toch ook al zeker 2 keer aan de deur gehad. En nog een keer op het station, toen ik op de trein stond te wachten... Een beetje gek word ik er inmiddels al niet van. Ik zit er over te denken een extra 'nee' aan mijn "nee/nee" sticker toe tevoegden. Of zo'n stickertje, net als bij de Kinderpostzegels, dat ze al aan je deur zijn geweest ;). Zou dat helpen denk je?

Tamara M. zei

Ik heb er geloof ik nog nooit 1 gezien... Mis ik nou iets?:P

Melanie zei

Hier stonden ze deze week ook. Ik was thuis en dat was voor hen ook zichtbaar. Ik heb niet open gedaan (stiekem denkend: dat kun je niet maken..., maar toch volgehouden). Nadat we elkaar (ik zittend op de bank, zij bellend aan de deur) twee minuten volhardend hebben aangekeken, zijn ze afgedropen. Reserveer maar alvast een plekje in de hel voor mij, maar ik zal dichter bij het vagevuur moeten zitten dan jij, want ik was niet zo netjes.. ;-)