woensdag 14 november 2007

Met stenen gooien

Oh ja. Komende vrijdag is het weer zover. Die kenmerkende voice over van de campingzender attendeerde me er zojuist op. Toen ik al zappend in het reclameblok van SBS6 belandde. Het - naar mijn mening - meest stupide evenement van het jaar: Domino Day.

Pukkelige Poolse nerds, wizzkids met Duitse donssnorren en anderszins doldrieste Europese sneuneuzen zonder leven hangen momenteel zuchtend en zwetend in een of andere bedompte sporthal boven miljoenen stukjes onbestemd plastic. Dit alles onder de bezielende leiding van de non-charismatische vleesgeworden dominosteen Robin Paul.

Ik heb er helemaal niks mee. Na dat incident met die doodgeschoten mus hadden ze er gewoon mee op moeten houden. Allemaal weer terug aan het werk, door met de studie of voor mijn part achter de wijven aan. Maar niet dit. Weken lang doelloes op je knieën met steentjes in de weer zijn en op het moment suprème en voor het oog van de camera in huilen uitbarsten als jouw project al dan niet tegen de vlakte gaat. Doe eens even normaal zeg...

Gelukkig kunnen wij voorlopig nog even vooruit met de DVD-box van 24 - seizoen 3!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Whoehoeohe! Eindelijk iemand die het met me eens is. Dat is zo ontzettend doelloos! Dat moest VOOR! die mus al van de buis af. haha.

Gr Lisa

Tamara zei

Smaken verschillen natuurlijk, en dat mag je best op je blog zetten;) Maar ik ben het er mooi niet mee eens:D Het is best leuk, vooral als je doelloos in het ziekenhuis ligt. (wat ik niet lig, maar ik vind het toch mooi:P)

Juudje zei

Hm jaaa, ik vind Domino Day opzich wel een leuk evenement, maar ze moeten het gewoon niet ieder jaar doen. 1 keer per zoveel tijd is meer dan genoeg, dan blijft het ook leuker.
Maar morgen ga ik toch kijken (wat moet ik anders ;) ....)

Anoniem zei

Aangezien het op prime time op tv komt zijn er velen die dit wel een leuk tijdverdrijf vinden. Ik snap zelf ook niet wat er leuk aan is. Als er verder niets op de buis is lees ik wel een boek.
Gr Anouk

Tha only 1 and BFL-for evah, NTB!!! zei

Euhhh ik ben toevallig óók al heel lang met (eigengemaakte!)stenen in de weer. En hoe iedereen ook roept dat ik daar mee moet stoppen, ik doe het lekker toch niet!!!
Ik ben tenminste wel origineel met mijn eigen stenencollectie!;-)

Kus,BFL!!

Anoniem zei

Hallo Irene,

Hier maar weer eens berichtje van mij, naar de stenen gekeken met Joeri Bah bah bah. Was het ook nog laat en Joeri boos dat het niet gelukt was! (Yes!)
Verder alles goed? We hebben ook maar weer eens een kuurtje (gelukkig wel thuis) verder gaat alles zijn gangetje. (voor ik het vergeet, mooie auto hebben jullie).
Groetjes Inge.

Mathijs zei

Ha Irène,

Ik heb seizoen 6 van 24 op mijn computer, dus als jullie (over een week of zo) de resterende 2 seizoenen ook hebben gezien, moet je me even bellen!
Aan de chinese ondertitels wen je zo!
Ik heb overigens ook nog 4 seizoenen x 6 afleveringen van Hustle, een BBC-kwaliteitsserie over een groep "goede" oplichters. Allemaal met dank aan mijn Shanghaise collega. Groeten!