dinsdag 18 december 2007

Zielsgelukkig

Eigenlijk was de keuze niet eens zo heel moeilijk.
Ik kon óf voor de zoveelste keer kijken naar Philadelphia óf me storten op die aldoor groeiende bult strijkwas. Soms wens ik dat Sjoerd laten we zeggen uh badmeester was geworden in plaats van een blousjes dragende man...

Er zijn twee huishoudkundige aspecten waar ik intens gelukkig van word als ik 's avonds moe maar voldaan in bed stap. Een fris bed en weggestreken was.

Ik ga zometeen zielsgelukkig slapen!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, Ik heb ook zo'n baan war ik dagelijks in overhemd nartoe ga... Ik heb er ondertussen zo veel datik twee weken kan uitstellen. Dan MOET het. En ik wordt er niet zielsgelukkig van... Allen maar depri, dat ik het niet nog een week kan uitstellen.

en nee, mijn vrouw doet dat nou net niet voor mij. Ik heb tenslotte de baan met overhemden, en ach da kan die eene van haar er ook nog wel bij...

Ien iedergaval, Slaap lekker.

Groetjes, Maarten (CF, 27 jr uit heemstede... Had ik maar een ander beroep...)

Anoniem zei

Kijk, die heeft een vrouw die wel weet hoe het hoort ;)

Gewoon zelf laten doen, maar aan de andere kant. Als je er zo gelukkig van wordt dan is het natuurlijk niet aardig om je het uit handen te nemen :)

hj

Juudje zei

Ik wou net zeggen, waarom doe jij het en niet hijzelf? ;)

Ik haat blouzen strijken, en ik wordt aan de ene kant doodmoe van strijken, maar aan de andere kant is het ook wel rustgevend.

Gelukkig heb ik 2 keer per week een vader hier en die neemt mijn blouzen (soms) ook mee (A)...

Irèneke's wereld zei

Het feminisme is aan mij niet zo besteed denk ik. I love het good old rollenpatroon! ;-)
Bovendien vind ik het niet meer dan normaal dat als hij overdag werken is en ik thuis ben ik de was voor mijn rekening neem. En ik ben nogal een control freak. Niemand kan beter strijken (en het bed opmaken!) dan ik. :-D

Kata zei

Bij ons ben ik ook de vrouw van de strijk.
Maar ik heb het geluk dat Arian in zijn baan zijn overhemden kan afwisselen met de jeugdige look van een shirt met daaroverheen een vest of capuchontrui.