zaterdag 2 februari 2008

Party in Purmerend

Carnaval staat weer voor de deur, vrienden-die-ver-weg-wonen zijn jarig: één en één is drie. Laten we van de nood een deugd maken en nog maar eens een weekendje weg boeken. Het vorige is immers amper een maand geleden... (Kan ik het helpen dat alles dit jaar zo vroeg valt?!)

Nadat we de bagage in onze kamer in het Tulip Inn Riverside hadden achtergelaten (en concludeerden dat het best een smoezelige kamer was: op het ranzige douchegordijn zat een ombestemde vlek die zomaar de bloederige handafdruk van een onfortuinlijk iemand zou kunnnen zijn geweest), togen we naar de party in Purmerend.

De jarige vrienden hebben een kat (Binkie) en het was even de vraag hoe Rover en hij elkaar zouden bejegenen. De kat bleek zich echter teruggetrokken te hebben in de logeerkamer en had de eerste uren geen flauw benul van het feit dat er een indringer in zijn territorium was binnengeslopen. Toen Rover al uren aan een stuk de patser liep uit te hangen en hij net zijn zoveelste polonaise in wilde zetten, kwam Binkie eens poolshoogte nemen. Met een dikke staart van verontwaardiging sloeg hij het tafereel gade. Allemaal hielden we ons hart vast. Wie ging wie aanvallen? Gelukkig koos Rover eieren voor z'n geld en Binkie het hazenpad.

Het bleef nog lang onrustig in Purmerend. Mensentechnisch gesproken dan.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Whoehahahaha, ik zie hét hélémaal voor me. Gelukkig is er niets of niemand gesneuveld..??

Liefs Alie

Anoniem zei

Binkie was dus een stuk relaxter dan onze Minoes.. die krijgt het nog steeds "op de heupen" als ik het over Rover heb.. ;-)
Wij hebben op skivakantie Lucy (op z'n Oostenrijks uitspreken aub) ontmoet. Ook van onbestemde origine, maar met net zo'n hoog knuffelgehalte als Rover. Ze zouden goede vrienden kunnen worden.. en hij had haar eens goed "kunnen begaaien".. Jammer dat jij niet meer van skien houdt.
Knuf en tot snel..