dinsdag 5 februari 2008

Uitje Haarlem

Normaliter gebruiken we de laatste vakantiedag alleen voor de terugreis. Meestal is het verlangen naar huis dan zo groot dat we het liefst in een keer doorblazen naar onze vertrouwde stal.

Dit keer deden we het echter anders.
CF-collega Manon vroeg me vorige week naar ons vakantieprogramma en stelde voor om elkaar in Amsterdam te treffen. Aangezien we niet direct bij elkaar om de hoek wonen en elkaar daardoor niet zo heel vaak zien, was dit een perfecte gelegenheid om eens fatsoenlijk bij te kletsen!

Omdat het voor ons qua tijd niet uitmaakte of we met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam moesten of met de auto naar Haarlem, kozen we voor de laatste optie. Wel zo comfortabel en bovendien minstens zo leuk om Haarlem weer eens aan te doen. Na een bakkie leut bij Manon thuis (waar Rover opnieuw met twee katten te maken kreeg; voor hem stonden deze dagen nogal in het teken van zijn medebeest) troonde Manon ons mee naar een knusse lunchgelegenheid. Onder het genot van overheerlijke sandwiches hadden we het over tal van zaken. Maar voornamelijk over haar lieve tweelingzus Pascale.

Om iets voor zessen stak ik de sleutel weer in het voordeurslot. Tevreden, voldaan en beetje moe. Het waren heerlijke dagen!

Geen opmerkingen: