maandag 11 februari 2008

Winterslaap

Het schiet allemaal voor geen meter op. Het lijkt wel alsof ik me in een winterslaap bevind. Ik functioneer wel en voel me gelukkig ook prima. Sommige dingen staan echter in de sluimerstand.

Neem nou dit weblog. Ik hang uren achter de pc, klik doelloos van de ene site naar de andere en bereik meermaals het punt waarop ik mezelf afvraag waar ik nou ook alweer naar op zoek was. Wilfen heet dat trouwens, komt van What I was Looking For. Maar met enige regelmaat een leuk stukje op mijn eigenwebstek neerpennen zit er niet in. Het lukt me gewoon even niet.

Lezen, nog zoiets. Schiet ook totaal niet op! Met Sinterklaas kreeg ik tot mijn grote vreugde een boek dat ik zelf op mijn verlanglijstje had gezet. Nog in diezelfde week ben ik erin begonnen. Het bleek alleen helemaal niet leuk! De titel Slapeloze Nachten bezorgde me hopeloze nachten. Avonden aan een stuk lag ik me voor het slapen gaan door de zijige bladzijden heen te worstelen. Gisteren bracht ik het uiteindelijk toch nog tot de laatste pagina.

En het sporten natuurlijk. Het zou vreemd zijn geweest als ik dát de afgelopen weken wel trouw had gedaan. Sinds ik bij Douglas begon met cadeautjes inpakken heb ik de binnenkant van de sportzaal niet meer gezien. Toch alweer bijna drie maanden.

Voor nu is de knop in ieder geval weer even omgezet. Hier staat een vers stukje tekst, dat stomme boek ligt gelezen in de kast en mijn lijf heeft vanavond ouderwets hard met kilo's gestoeid. Het begin is weer gemaakt!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Irene,

het gaat meer om de kwaliteit dan de kwantiteit toch? En die is goed. Blij dat je weer een beetje de geest krijgt! En mooie kaart trouwens, bedankt!
Groeten en tot horen

Fred

Tamara zei

Je weet iig waarom het boek "Slapeloze nachten" heet;)

xxx Tamara

Anoniem zei

Dan zullen we elkaar maar de hand schudden.....

Ik mag morgen iig wel naar huis, niet omdat t nou zo goed gaat,maar de kuur doet niet echt genoeg en die pilletje prednison kan k thuis ook pakke.

We spreken snel weer iets af he!!

Gr Lisa

Anoniem zei

Tja..

Dat sporten. Ik moet zaterdag weer, en heb er nu al geen zin in... Daar krijg ik slapeloze nachten van. (o-ja en mijn vrouw is verkouden... dat houd me ook uit mijn slaap)

Maar toch klasse dat je weer begint. volhouden vind ik wel te doen. Het beginnen vind ik alleen onmogelijk moeilijk na een vakantie.

Hou vol.

Groetjes,

Maarten