zaterdag 16 februari 2008

Zoekertje

Net zoals de meeste webloggers heb ook ik een zogenaamde bezoekersteller aan mijn website toegevoegd. Je wil immers toch een beetje weten wat voor vlees je in de kuip hebt, nietwaar?

Mijn teller is van Motigo Webstats en naast de hoeveelheid unieke en totale bezoekers per dag kan ik nog een hoop meer van mijn lieve lezers (of in ieder geval vrijblijvende voorbijgangers) te weten komen. Onder andere via welke zoektermen ze bij mij terecht zijn gekomen. Meestal betreft het hier woorden als 'Irène', 'Cystic Fibrosis' en (gek genoeg!) 'Leco' en 'parapluutje'.

Vandaag stuitte ik echter op een wel heel bijzondere zoekterm: 'eindeloos hangen we boven het vlees en sluiten compromissen'. En warempel, de negende hit op Google ben ik!

En jij lieve, leuke en vooral anonieme lezer(es): hoe ben jij hier nou verzeild geraakt?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hangen we boven het vlees en sluiten compromissen'

Ik zal t nog mooier voor je maken. Met deze zoekterm sta je nu bovenaan bij Google! haha.

Hoe ik hier terecht gekomen ben....Nou pure verveling! En dan 30.000 cf-Blogs gaan lezen!

Gr Lisa

Denise zei

Nou... jij 'kende' mij via de website van Kata, je herkende mij op de Vitafanclub op Hyves, we werden vriendjes op Hyves en op jouw Hyves zag ik toen een link naar je weblog. Zo dus ;)

Anoniem zei

gewoon via cf cafe natuurlijk!

gr. Fred

Maarten zei

Ehummm, ooit in een ver verleden via de website van Tamara geloof ik, daar kwam ik weer via haar eigen link die ze onder haar naam had staan bij FOK, en verder Gezien bij CF cafe, en bij de website ven Zusje met CF...

Moet ik nog eff verder? Wat wou je nog meer weten? besturingssysteem, beeld resolutie, provider, (staan meestal wel vermeld bij de statestieken van de teller... :)

Anoniem zei

Hmmm..., hele omweg. Eerst de Pancreasepillen voor een cf-meisje in Belgie, toen de Douwe Egbertsspaarpunten en ik ben gewoon fan gebleven. Al een poos!!!
Maar om terug te komen op je vraag; ik denk ook gewoon omdat ik een CF-collega ben.

greetz Alie

Anoniem zei

Hoi Irene,

Heb al vaak gedacht 'zal ik eens een berichtje achterlaten', maar nu vraag je er ook zelf om ;).

Ik ben hier terecht gekomen via longtransplantatie.nl via de site van Esme. Je schrijft zo leuk; niet alleen over je leven met cf, maar ook over allerlei andere dingen. Daarom ben ik hier blijven hangen...

Groetjes Hetty (ook cf-er)

Jannie zei

Bedankt voor de tip!! Ik heb mij altijd al afgevraagd waarom er bijvoorbeeld mensen via google.be op mijn weblog kwamen, maar helaas gaf mijn teller daar geen antwoord op! Heb nu jouw teller maar even toegevoegd... Spannend! ;)

Enne ik kom hier natuurlijk gewoon via het cf-wereldje, vind je het erg als ik niet meer precies weet hoe? :P Geen gekke zoektermen in ieder geval! Helaas...

Anoniem zei

waarschijnlijk via de zusjes

Groetjes
Erna