vrijdag 21 maart 2008

Vitamine L

Vandaag is het op de kop af vijf jaar geleden dat ik me voor het laatst meldde in het ziekenhuis voor een opname. Vijf jaar! Op vrijdag 21 maart 2003 ging ik erin, op dinsdag 1 april mocht ik met infuuspompje naar huis en op vrijdag 4 april jaste ik eigenhandig het vierde venflonnetje van de kuur uit mijn linkerarm. Sindsdien ga ik als de brandweer.

Toch vermoed ik dat het niet alleen aan de antibiotica heeft gelegen dat ik me zo goed voel en stabiel ben en blijf (*klopt af* voor de zekerheid). Want nog geen drie maanden na het beslechten van mijn gezondheidsdip overkwam me het allerbeste medicijn ooit. Vitamine L. Liefde!

Het was tijdens een volleybaltoernooi in Meijel toen de vonk tussen Sjoerd en mij oversloeg. We kenden elkaar al een hele poos, maar tot dat bewuste weekend was het eenvoudig nicht im frage dat wij ook maar nadachten over andere gezamenlijke bezigheden dan ons beider lidmaatschap van de activiteitencommissie. Hij was net weer vrijgezel en ik had het fatsoen om van andermans kerels af te blijven. Naast dat ik hem gewoon een hartstikke aardige gozer vond, kwamen zijn armen bovendien ietwat behaard op me over. Maar dat is natuurlijk geen criterium.

In Meijel waren we echter young, free and single en bleek Cupido al zijn pijlen op ons gericht te hebben. Het was tijdens een liedje van - godbetert - André Hazes dat Sjoerd zich bedacht dat er toch wel een erg leuk meisje tegen hem aan stond te schurken. Nog datzelfde weekend ontdekte ik dat het best meeviel met die beharing.

9 opmerkingen:

Jannie zei

Hahaha! & Aaaah wat een lief verhaaltje! :) Gefeliciteerd met je mijlpaal!

Jasmino zei

Vitamine L, dat is we een heel goede benaming voor echte liefde! Die ga ik onthouden. Samen sta je zo veel sterker, ik weet ook eigen ervaring van vitamine L voor je kan doen.

Ik hoop dat je nog heel lang de voordelen ervan mag ervaren. Toi toi toi!

Tamara M. zei

Hahaha, ik lig dubbel hier:D

Leuk geschreven!!

xxx Tamara

Anoniem zei

wat goed om te lezen dat het zo kan gaan. Heerlijk voor je. En tja vitamine L werkt vaak ook goed :-)

Wij zijn gisteren ook weer uit het ziekenhuis gekomen met Ruben. Heeft er een paar dagen gelegen vanwege griep. Kan hij blijkbaar zelf nog niet aan.

Maar nu lekker thuis voor Pasen.

Groetjes,
Esther

Mars zei

Nou Iren, dat is ook toevallig. Ik bedacht me namelijk net in bad (waarom daar weet ik ook niet) hoe lang jij en Sjoerd nou eigenlijk al samen waren. En hoe de ontmoeting nou ook alweer precies was verlopen. Ik wist dat het met volleybal was, maar precies kon ik t mezelf niet meer vertellen;) En precies nu schrijf je het op je site. Zusjes-inuitie noem ik het maar;) Maar die vitamine L doet echt goed he??! Al moet ik zeggen dat ik juist sinds mijn vitamine L niet meer uit het zkh te slaan was..maar vooruit..! Maar daar had HIJ natuurlijk niets mee te maken. Waar die wel wat mee te maken had, was dat hij mijn opnames daardoor een STUK leuker maakte.
Maar goed, dit stukje ging niet over mij..ahum..:$ Het ging hier om jouw mijlpaal! Congratuations, en vooral...VOLHOUDEN!!!

Kus,Mars

Marije zei

Welk liedje van Dré opende Sjoerd's ogen?

Irèneke's wereld zei

Ik was het zelf alweer vergeten, maar Sjoerd wist het me nog precies te vertellen: Zij gelooft in mij! Hahahahahaha!!!

Anoniem zei

lief , lief , lief..
ik zit pas aan de 3 jr zonder ziekenhuis opname en die 5 jr wil ik ook halen,
leuk om te lezen..
liefs manon de jong
VIT L RULES...

Minerva de Gekste!!! zei

Wij wachten met smart op een verslag van jullie Paasdagen.... (hinthint;))

Dikke Kus,
C&M