woensdag 5 maart 2008

Voor en nagels

Getuige de reactie van de nagelstyliste na een eerste blik op mijn vingers ("Oh oh haviksnagels!" - met onvervalst zuid Limburgse tongval, hoor het voor je!) werd bevestigd dat mijn kleine nagelcomplex niet geheel onterecht is.
Het publiceren van mijn vingers in close up probeer ik dan ook maar als therapeutisch te zien.
En nee, er komen geen glitterige liflafjes, ordinaire piercings of andere versiersels aan te pas. Dit is het, hier blijft het bij!

6 opmerkingen:

Juudje zei

Maar ik vind je eigen nagels trouwens ook wel mooi hoor! Geen afgebeten zoals ondergetekende... 8-)

Mel zei

Vind ze echt mooi.. ;-)
Ik heb ooit het advies gekregen om zo'n acrylnagel op m'n dikke teen te maken... de nagel was chirgurgisch verwijderd(voor de 6e keer) en het leek er op dat hij niet meer terug zou komen. Moest ik maar naar de nagelstyliste. Ben blij dat er een ienieminie nagel terug is gekomen, want dat had ik NOOIT gedurfd!!
Ennuh.. we mogen dus concluderen dat het sprayen goed gaat! You go girl!

Tamara M. zei

Het lijkt wel alsof je vingers zowaar langer lijken! Leuk:) MAar ik vind, zoals Judith, ook dat je eigen nagels mooi zijn!

xxx Tamara

Flo zei

Goed man, die zien er uit als nagels waar he heel goed mee kan krabben. Mocht dat nodig zijn uiteraard... ;-)

En zoals je bij mij hebt kunnen lezen, glitters horen ergens anders thuis!

Anoniem zei

wat zijn in hemelsnaam 'haviksnagels'??? Zijn dat de bekende 'trommelstokvingernagels' waar vele CF'ers mee rond lopen?? In dat geval is het fijn te weten dat óók wíj met onze onmogelijke nagels tóch van die mooie gelnagels kunnen krijgen. En dat het er dan ook nog eens zó mooi uit ziet.
Héél mooi gedaan hoor Irène.

groetjes Alie

Irèneke's wereld zei

@Mel: ik heb toevallig van mijn nagelstyliste geleerd (god nog an toe, het niveau...) dat je op tenen gelnagels zet omdat acryl te hard is (en dat stoot niet lekker, zo vertrouwde ze me toe...).

@Tamara: geloof het of niet; ze zijn langer! :-D (waardoor mijn vingers ook weer minder worstiger over komen!) (zie daar: complex twee :-( )

@Alie: haviksnagels zijn horlogeglasnagels en die zitten weer op trommelstokvingers. Je weet het, CF rules! :-S
En als gezegd, het zijn acrylnagels. Die schijnen harder te zijn dan gelnagels. Dus jij bent de volgende? :-D