vrijdag 25 april 2008

Ontplofte aardbei

Na een jarenlange afwezigheid zaten ze er zo'n twee weken geleden ineens weer. Familie puist en co. Kleine, bescheiden pukkeltjes op mijn voorhoofd en onder mijn kaaklijn, van oor tot oor, de ferme rode ontstekingen. Vreselijk oncharmant en behoorlijk pijnlijk bovendien. Over het hoe en waarom ervan heb ik me suf gepiekerd. Ja, ik heb andere reinigingsproducten en crèmes gebruikt. Ja, ik ben in de tussentijd ongesteld geweest. Maar er kunnen evenwel nog tig andere redenen zijn waarom ik thans een zoveelste revival van mijn pubertijd beleef. De vraag de overeind blijft is hoe ik er zo snel mogelijk weer vanaf kom!

Vanmiddag kon ik bij mijn schoonheidsspecialiste Semra terecht. Zij hielp me er in 2001 al eens eerder vanaf en sindsdien is ze mijn absolute gezichtshuid goeroe. En noem ik haar SM-ra. Want godfriedvanbouillon nog an toe, het is een pure vorm van mishandeling die ik nota bene betaald onderga om er na afloop van een behandeling nóg krentenbroodachtiger uit te zien dan voordat ik ging. Vandaar de zak over mijn ontplofte aardbei beschadigde hoofd. Mij zie je vandaag niet meer zonder de deur uitgaan...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahahahahahahahhhahahahahah DIE FOTO!!!!!!!!!!!!!!!

Maar........je hebt wel mooie nagels;)

x Lisa

Baske belde me net nog:O Hij was weer druk druk:D

Anoniem zei

Jeetje vervelend zeg, maar je foto is inderdaad wel ergggg grappig! Succes!
xxx Daphne

Mel zei

Ik sluit me aan bij mijn voorgangsters: "hahahahahaha". Supercoole foto. En zo te lezen was je huid ongeluk nog niet over voor vrijdag. Balen zeg..hoop dat het zich snel hersteld.
Kijk je wel uit met oversteken met die zak over je hoofd?

Anoniem zei

hahahahahahahaahhaa MEL!

Ik zag het voor me, met zo stok in de hand oversteken!

Irèneke's wereld zei

Daar heb ik Rover toch voor?
Mijn eigen kleine hulphond! ;-)

Anoniem zei

Mooie poster op de achtergrond overigens...