maandag 14 april 2008

Prijsvraag

Toen de Parijse plannen nog niet meer waren dan een paar rondfladderende lentevlinders in mijn hoofd, kwam ik onder andere terecht op de website van NS Hispeed. Daar deed ik mee aan een prijsvraag, om mee te dingen naar een weekendje Parijs. Tot mijn eigen schaamte bracht ik het er bedroevend slecht vanaf en probeerde deze topografische blamage in de diepste krochten van mijn brein weg te stoppen.

Nog geen week later werd ik opnieuw met mijn beschamende deelname aan het stedenspel geconfronteerd. En hoe. Ik had namelijk gewonnen! Het weekend naar Parijs was nog niet verloot en daar dingde ik nog steeds naar mee. Maar vooralsnog behoorde ik tot een van de weekwinnaars. Hoe dat mogelijk is is me werkelijk waar een raadsel. Desalniettemin is een heus gratis fotoboek ter waarde van 9,50 euro me tot nu toe ten deel gevallen. Hatsikidee!

Met gezwinde spoed begaf ik me naar de website van Albumprinter. Dat varkentje zou ik wel eens even wassen! Ik zag het al helemaal voor me, een mooi ingebonden fotoalbum met daarin de digitale hoogtepunten van de eerste vijf jaar van Sjoerd en mij. Kwam ik even bedrogen uit... Nadat ik het benodigde softwareprogramma had gedownload kon ik volgens de site gelijk en eenvoudig aan de slag. Pff, vergeleken bij het klaren van deze klus was mijn deelname aan het stedenspel een peulenschil geweest.

Tot en met 4 mei heb ik de tijd om mijn prijs te verzilveren. Ik denk dat ik toch maar voor een weekendje weg of een andere fantastische prijs ga. Iemand geïnteresseerd in mijn winnende promotiecode?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ahum, ik wil je niet teleurstellen, maar ik heb dezelfde prijs gewonnen! Toen ik de Thalys ging boeken, heb ik het spel gedaan (ik wist ook bijna niets, errug hè) en vlak daarna kreeg ik een mail dat ik een prijs gewonnen had, een bon van EUR 9,50 bij Albumprinter.

Anoniem zei

Oh, laat ik mijn naam er onder zetten.

X Marielle (van Erik, uit P'end)

Irèneke's wereld zei

Zie je, zo'n vermoeden had ik al... Gewoon een dealtje tussen twee marktpartijen!
En dan hopen ze bij Albumprinter natuurlijk dat je een duurder album maakt dan dat van 9,50 euro.
Blijft de hamvraag: ga jij zo'n album maken? :-D

Juudje zei

Ik ben er ook 1 keer mee begonnen. Met de foto's van Amerika. Die van 3 jaar geleden ja. Nooit afgekomen, het duurt echt veel te lang. RSI arm, hoofdpijn, dat is het enige wat ik er van krijg.

Toch eens aan mijn ouders vragen hoe die het doen... Ze hebben het voor mekaar gekregen om er al 2 te maken?

Ik hoop voor je dat je dat weekendje weg wint!! Altijd leuk :)

xx Judith