woensdag 16 april 2008

StomStom

Omdat ik toch in de buurt was, leek het me leuk om even spontaan bij haar langs te gaan. Dat doen we tegenwoordig veel te weinig naar mijn idee. Alles moet maar vantevoren worden afgesproken en beraadslaagd.

Na mijn geplande rondje langs het tankstation, de Gamma en de Hema zette ik koers naar haar huis, in de mij nog niet zo vertrouwde nieuwbouwwijk. Maar omdat het halve dorp momenteel open ligt wegens werkzaamheden, was ik genoodzaakt een andere route te rijden. En daar ging het jammerlijk mis. Na twee dezelfde rondjes met twee keer een fout en bijzonder onbevredigend resultaat - ik zag die f*cking wijk in de verte wel liggen maar had geen idee hoe ik er kon geraken - besloot ik het op te geven. Bezweet en met een hypo van de irritatie droop ik af naar huis.

Dit weekend toch echt maar eens werk maken van mijn telefoon plus cadeau. Want met mijn interne IrèneIrène kom ik dus echt nergens.

6 opmerkingen:

Mel zei

Zal ik je een routeplan mailen voor maandag? Of is dat heel flauw..?

Als je er maandag om 14:00 uur niet bent, sla ik alarm :-).
Ik zorg voor voldoende cola light en lekkers om daarna rustig bij ons op de bank bij te komen..het is ook niet nix..van Maasbracht naar Echt :-)

Tamara M. zei

Balen dat je er niet kwam!!

Mijn TamTam maakt ook wel eens fouten, en de TomTom van Rick is nu toch echt heel erg handig gebleken! Dus groot gelijk dat je m gaat aanschaffen!

Marjolein zei

MarMar kan het wel als ze maar niet ook nog zelf moet rijden haha.

Nog bedankt voor je berichtje! Ik ga eens op onderzoek uit. Enne, ik had niet bedacht dat je een berichtje zou achterlaten bij mij hoor, heb een aantal keer hier gecheckt maar de afgelopen week ofzo niet meer haha.
Maar ik ga op onderzoek uit!

X

Anoniem zei

ha ha ,
kan iedereen overkomen,
wat schrijf je toch grappig leuk
groetjes en liefs manon

Anoniem zei

Ik durf nie eens zonder KitKit op pad buiten de stad....Afgelopen zaterdag moest ik op bezoek in Bergen op Zoom,heenweg ging perfect en ja hoor...op de terugweg rij ik gewoon verkeerd mét KitKit op het dashboard!!
Dacht het beter te weten dan die plastic/electronische doos maar oké,ik geef het toe....zij had gelijk ;-)

Groetjes,Kitty

Mel zei

En............Ze heeft het gevonden. In één keer en dat zonder IrèneIrène ;-). Zo zie je maar.. alles kump good!