zaterdag 31 mei 2008

Overpeinzingen vanuit het ziekbed

Ziek zijn is natuurlijk nooit leuk, maar toch kan ik best enkele positieve kanten ervan opnoemen. Zo is ziek zijn de ultieme gelegenheid om onze nieuwe verstelbare Aupingspiralen eens fatsoenlijk uit te testen. Conclusie: helemaal top! Hadden we veel eerder moeten doen.

Verder schiet het lekker op met mijn Sex and the City dvd's. Ik heb me nu non-stop door zo'n 30 afleveringen gewerkt. Gelukkig is het einde nog niet in zicht en ben ik helemaal bij als de film over twee weken uitkomt!

Daarnaast brengt de koorts me op de meest waanzinnige ideeën! Toen ik tijdens een SATC-pauze langs alle zenders zapte, kwam ik langs een of ander loos dagtelevisieprogramma waarin Hans van der Togt zijn opwachting maakte. Good old Hans, van het Rad van Fortuin! Dat keek ik vroeger zo graag... Met de letters, het rad, Leontien en de prijzen in de winkel. De was-droogcombinatie was altijd mijn favoriet; ik snapte niet dat iemand die niet zou kiezen!

Zou het niet ge-wel-dig zijn als alle afleveringen van het Rad van Fortuin op dvd verkrijgbaar waren? In mijn ogen is dat de ultieme ziek-zijn-kost. Is hier een 'lekker gekke wens' voor Mooi! Weer de Leeuw geboren of lag ik gewoon echt te ijlen?

Geen opmerkingen: