woensdag 25 juni 2008

Campinglife

Door die te vette grillhap van gisteravond - met vanaf het terras live entertainment in de vorm van een heuse arrestatie op de aanpalende parkeerplaats! - waren we vandaag allebei nogal aan de schijt. Altijd leuk als je nog een aardig eindje rijden voor de boeg hebt. Sjoerd kan zo'n aanval meestal indammen met wonderpilletjes van het Kruidvat, maar in mijn geval moet ik de natuur zijn gang laten gaan. Remmende pillen zijn vergif voor CF-darmen. Twee paracetamollen tegen de ergste pijn en voor de rest zorgen dat je zonder al te veel waterschade van je overtollige lucht afkomt. Zo ongeveer.

Tegen de tijd dat we bij de camping waren, dacht ik dat ik hem de auto ging baren. Bij elk hobbeltje in de weg zakte de boel een stukje verder naar benee. Het eerste dat ik deed toen we er ein-de-lijk waren, was iets wat ik juist verafschuw aan kamperen: poepen op een openbaar toilet. Maar nood breekt wet en de hemel zij geprezen hing er een verse rol papier. Welkom op de camping!

2 opmerkingen:

Joeltje zei

Heb je toen nog wat gehad aan het "Duik in je weeën- boek dat ik ooit bij jouw in de kast zag staan? :-)

En wat fijn dat er een verse rol hing...dat zul je ook nog zien, geen papier meer.

Irèneke's wereld zei

Dat boekje stamt nog uit mijn studietijd. Toen ik nog dacht oefentherapeute Mensendieck te worden. Yeah right! Voordat we aan dat studiemateriaal toe waren was ik al afgehaakt!

Gelukkig poepstraal ik mezelf al 29 jaar probleemloos naar grote hoogten. De enige wc-lectuur die ik hanteer is de scheurkalender van BNN en de Intermediair.