dinsdag 24 juni 2008

Het leed dat tussenstophotel heet

Toegegeven, ze hebben een goede website. En daar is dan ook meteen alles mee gezegd.

Na dat Formule 1-debacle van vorig jaar wilden we dit keer op zeker spelen. Niet weer een nacht lang naar het plafond liggen staren en je afvragen wat je aldoor voelt kriebelen over je been op zo'n armetierige hotelkamer met zonder eigen wc.

Een half uurtje rondsurfen leverde uiteindelijk dit hotel op. Omschreven als designhotel en opgeleukt met fraaie foto's deed deze overnachtingsplek als beste uit de bus komen. Het lag na Valence en honden waren er toegestaan. Niet langer zoeken, boeken!

De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. En de buitenkant kon daar ook wel aan tippen. Het architectonisch verantwoorde gebouw viel zelfs een beetje uit de toon op het voor de rest nogal onderkomen industrieterrein. Eenmaal binnen verloor de uitstraling haar glans en bleek onder het glimmend laagje vernis niet meer dan een hoopje schroot te zitten. Het zag er wel netjes uit allemaal, maar het was het gewoon net niet. Een wiebelende toiletpot, een keihard matras, geen airco en van die slappe Franse kussens. Merde!

Gelegen op het stugge bed en met het zweet langs het lijf gutsend besloten we: volgend jaar echt niet meer. Dan rijden we in één keer door, wat er ook gebeurt!

1 opmerking:

Joeltje zei

Dat klinkt niet echt als een lekkere tussenstop nee..