zondag 27 juli 2008

Just a perfect day

Zo, vandaag wéér zo'n heerlijk dagje gehad... Helemaal goed.

's Morgens lekker uitgeslapen en daarna een ontbijtje in de tuin genuttigd. Toen ik onder de douche ging, besloot Sjoerd in zijn band met de stofzuiger te investeren. Helemaal uit zichzelf!

's Middags toog ik met mijn schoonzus naar een van haar vriendinnen. Op min of meer verlaat kraambezoek, maar eigenlijk gewoon voor de gezelligheid. Het kleine popje had geen betere naam kunnen krijgen. Lieve gaf de hele middag geen kik. Ook niet toen we de stad in gingen, noch toen we op het terras belandden. Al wat ze deed was lachen, nieuwsgierig rondkijken en bij tijd en wijle schalks haar tong uitsteken (vast naar die man die rondliep in korte broek met daaronder witte sokken in van die blauwe badmeesterslippers!).

's Avonds werd de bbq van stal gehaald en aten we gedrieën (schoonzus was wel in voor een zomerse schranspartij) tot we geen pap meer konden zeggen.

Zoals ik zei, in al z'n eenvoud, helemaal goed!

1 opmerking:

Kim zei

Een perfecte zomerdag!

Ik lees bij je laatst gedacht dat je gister je tiende paar schoenen hebt aangeschaft in dit jaar. Ik dacht dat ik erg was, deze maand alleen al 5 paar! SCHAAM SCHAAM! Maar gelukkig ben ik dus niet de enige schoenverslaafde! =)