zaterdag 9 augustus 2008

24 Stunden Linsengericht

Omdat ze een flink eind naar het zuidoosten van Duitsland wonen, zien we ze niet zo vaak. Onze laatste herinnering aan babymeisje R. moesten we dan ook rap bijstellen. Ze was beslist geen kleine baby meer, maar een heuse dreumes. Met veel haar, enkele tanden, een guitige lach en te schattige roze wandelschoenen.

Zoals dat met een snelkookpanvriendschap gaat (je hebt 24 uur en daarin moet het gebeuren) brachten we elkaar gedurende het eerste uur op de hoogte van de belangrijkste highlights. Wij een nieuw huis, zij een nieuwe baby! Naarmate de middag vorderde kwamen we toe aan de wat dieper gelegen zaken. Zo bleek onder andere dat ze toch best wel graag naar Nederland zouden willen verhuizen. Iets wat wij absoluut een goed plan vonden. Ze zijn namelijk veel te leuk om zo ver weg te hebben!

Verder dronken we (= de niet zwangere volwassenen) veel roze wijn, liep Rover voor de verandering eens geen schade aan lijf en leden op en ontdekte ik na vijf jaar een geschiedkundig nieuwsfeitje over Sjoerd waarvan hij me gesmeekt heeft het hier niet te noemen. Tja. Dus...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vertel het maar gerust aan mij hoor Ireen,ik vertel het niet verder....egggg nie ;-)

Groetjes,Kitty

Joeltje zei

Die zijn altijd leuk, nieuwe nieuwsfeitjes over je wederhelft. Hier soms ook nog ontdekkingen, waarbij tegenwoordig direct dreigend gemeld wordt om het NIET op m'n log te zetten. Wat ik dan ook maar braaf niet doe. :-)