woensdag 6 augustus 2008

Alf: de harige hork

Hij kwam van de planeet Melmak en heette daar Gordon Shumway. Maar omdat zijn planeet op het punt stond te ontploffen, klom hij in zijn ruimteschip en sloeg op de vlucht. Helaas stortte zijn ruimteschip neer op aarde en landde in de garage van de ietwat gezapige familie Tanner.

Hoe gedateerd en traag ook, twintig jaar na dato lopen de tranen nog steeds over mijn wangen van het lachen!


Alf stond overigens niet alleen in zijn harige horkerigheid.
Rover presteerde het vanavond om midden op straat, waar een overvol plein begint, met allemaal gevulde terrassen ongegeneerd op de kinderkopjes te gaan zitten poepen. Schaamteloos! Hij nam rustig de tijd en liet mij de boel opruimen toen hij klaar was. Met een bungelend zakje poep - zwart en discreet hoor! - in mijn hand en het schaamrood op de kaken ploften we bij het eerste het beste eettentje neer. Pfff...

4 opmerkingen:

Kim zei

Hoe zo'n hond zich dan ook niet schaamt ofzo! =)
Daarna lekker gegeten hoop ik..

Anoniem zei

Fijn dat Rover zo'n baasje heeft die het wél opruimt....afgelopen week deed een hond zijn grote boodschap recht voor onze winkel....baasje liep gewoon door,schandalig!!

Hij reageerde niet eens op mijn protestgeroep vanuit de winkel,lekker asoooooo.

Grtz,Kitty

Irèneke's wereld zei

@Kim: eerst poepzakje in maandverbandemmer op het damestoilet gedeponeerd en daarna mijn handen gewassen! *yuk*
Eten was heerlijk. *yum*

@Kitty: da's inderdaad zwaar aso zeg! Volgens mij lijken mijn moeder en jij best wel op elkaar. Met het hart op tong en goede Brabantse manieren... ;-)
Beterschap met/ voor Lisanne!

Nancy zei

Die vraag wilde ik net stellen: waar laat je zo'n zakje met poep. Verder kwam opeens het liedje van Ome Willem spontaan bij me op!!