zondag 3 augustus 2008

Bedelbericht!

Ken je het logo van 3M? Je ziet het op tal van producten. Al zullen de bekende gele Post-It blaadjes het meest tot de verbeelding spreken!

3M is een wereldwijd bedrijf en 'doet' in tal van producten. Onder andere in pleisters en andere artikelen die verband houden met gezondheidszorg. Omdat 3M vindt dat er met respect moet worden omgegaan met onze sociale en fysieke omgeving, heeft de Nederlandse tak het 3M Fonds opgericht. Dit Fonds richt zich op ondersteuning van goede doelen en niet-commerciële organisaties. Het 3M Fonds heeft twee componenten:
De Goede Doelen Gift: Een gift van 50.000 euro aan een Goed Doel in Nederland.
Helpende Hand: Vrijwilligerswerk door 3M medewerkers waarbij 1.000 euro aan producten ter beschikking gesteld wordt.

De NCFS bestaat in 2009 40 jaar. Allerminst reden tot een feestje. CF is immers nog steeds niet te genezen en de gemiddelde levensverwachting mag dan wel fors gestegen zijn, maar is met 40 jaar natuurlijk veel te laag. Daarom wil de NCFS haar verjaardag op een bijzondere manier vieren. Namelijk door Heel Veel Geld in te zamelen (2 miljoen euro om precies te zijn!) en dat in nog meer wetenschappelijk onderzoek stoppen. Opdat we volgend jaar met een gerust hart kunnen zeggen: niet op naar de volgende 40 jaar maar op naar genezing!

Nou weet ik niet wie de NCFS genomineerd heeft voor de gift van 50.000 euro, maar vast staat wel dat we er kans op maken! Natuurlijk hebben we daar zoveel mogelijk stemmen voor nodig...
Dus als je nou even hier klikt wijst de rest zich vanzelf!

Namens mij en mijn (bij benadering) 1299 CF-collega's alvast heel hartelijk bedankt!

Geen opmerkingen: