zondag 24 augustus 2008

Control Alt Delete

Of ik nog plannen had, voor de rest van de middag. Vroeg Sjoerd toen hij met een verhit hoofd in zijn t-shirt van buiten kwam, nadat hij de auto's van binnen had gestofzuigd. Dus niet had stof gezogen, gestofzogen of had stof gezuigd. Want dat zou je in die vervoegingen met je mond doen en dat is vies.

Ik zat op dat moment zwaar rillend, met mijn ijskoude rechterhand zowat vastgevroren aan de muis en dat ondanks zes lagen kleding, bij de pc. En of dat nou ervoor of erachter was, is maar net hoe je het interpreteert.
Nee dus. Geen plannen aan mijn lijf vandaag. Gewoon binnen blijven, met de closetpot binnen bilbereik en nog maar een extra fleecedekentje tegen de kou.

Het lijf lijkt namelijk even in protest. Van al het gedoe van de afgelopen tijd, dunkt me. De enige remedie is rust nemen. Me overgeven aan dat rotgevoel en hopen dat het met genoeg slaap vanzelf weer overgaat... En anders gewoon opnieuw opstarten. Dat zeggen jongens van helpdesks immers ook altijd.

Voor in de tussentijd op de bank: weet er nog iemand leuke series op DVD om de tijd mee om te krijgen?

14 opmerkingen:

Anoniem zei

LOST!!!!

Marije zei

Tijdens mijn wekenlange eenzame opsluiting in het Bronovoziekenhuis heb ik de whole family verslonden: http://www.hbo.com/sopranos/
Je moet er even inkomen om er uiteindelijk nooit van los te komen.

Ennehhh beterschap!

Marije

Anoniem zei

http://www.jeugdsentimenten.net/2004/11/20/centennial/

HJ

Tamara M. zei

Begin eens aan Mcleods Daughters. Zeven seizoenen maar liefst:P

xxx

Laura zei

Dharma en Greg. Wanneer ik in mijn bedje lig en me een echt ctrl-alt-delete- gevalletje voel, zet ik graag deze serie op. Ik wordt altijd zo vrolijk van de vrolijke en de ietswat naieve dharma en de serieuze maar ook lollige greg. Daarnaast kijk ik ook graag naar de serie 'House'. Ik vind die man geweldig en vind het jammer/ben erg blij, dat het niet mijn eigen arts is!
X Laura en heeel veel sterkte!

Jannie zei

Ik stem ook voor House! En My Name Is Earl!! Beterschap!

Jasmino zei

Heel veel beterschap, hopelijk is het ziekteleed snel voorbij.

TV Series die ik je ten zeerste kan aanraden (kijk uit, want: zeer verslavand!) zijn Boston Legal, the 4400 en the West Wing. De eerste om te lachen, de tweede voor het heel bijzondere verhaal en de spanning, en de derde vanwege het keigoede acteerwerk en geweldige verhaal.

@ zei

Wat schrijf jij toch goed en leuk zeg! Ook al voel je je rot, je pennenvruchten lijden er niet onder. Sterkte en Control-Alt-Deleteer (nieuw woord) jezelf maar snel.

Anoniem zei

Ik zeg Grey's, Girlmore Girls, Gooische vrouwen, Voetbalvrouwen, Six feet Under, Mc Leod's Daugthers. Zal ik nog even doorgaan? ;-)

Joeltje zei

The 4400! En laten wij die nou net op dvdbox hebben! Lenen?

Miranda zei

Prison Break, krijg jet het vanzelf weer lekker warm van met 'Hunk' Wentworth Miller!
Ik kan niet wachten tot de nieuwe afleveringen...

Beterschap, laat goed voor jezelf zorgen!

Elke zei

Desperate housewives?

Hopelijk voel je je snel beter!!

Anoniem zei

Kwam vandaar niet de preview van Private Practice? Dit is de volwassen versie van Greys Anatomy en in Amerika al een grotere hit dan Greys!

Irèneke's wereld zei

Dank voor alle leuke tips en lieve beterschappen!
Voor nu is het leed gelukkig weer geleden maar de herfst lonkt... ;-)
Ik ga met jullie adviezen aan de slag!