maandag 18 augustus 2008

Verlate ontdekking

Gisteravond voor het slapen gaan keek ik nog even naar een programma over Lowlands. Daarin kwam onder meer het optreden van Editors voorbij.

Natuurlijk kende ik het bandje wel een beetje van de radio. En hun liedjes vond ik ook altijd mooi klinken. Maar het kwartje viel nooit. Ik had het druk genoeg met mijn andere muziekjes. Als ik namelijk in een bepaalde muziekstijlbui ben, focus ik me op de band in kwestie en is er voor andere invloeden even geen plaats. Zo werkt dat bij mij. Een carrière als DJ hoef ik dan ook niet te overwegen. Dat zou alleen leuk zijn voor mezelf. Momenteel maak ik een nogal intense The Killers-periode door en die werd weer vooraf gegaan door een hardnekkige Collision Course-fase.

Maar Editors dus. Nou, het kwartje is gevallen hoor!
Onder welke steen heb ik gelegen?


Het is trouwens ook weer niet zo dat ik altijd achter de muzikale feiten aanloop. Racoon had ik namelijk al lang en breed ontdekt voordat hun grote commerciële doorbraak kwam met het album Another Day. Dus. ;-)

4 opmerkingen:

Joeltje zei

Editors rulen big time!!

Jannie zei

Beter laat dan nooit he! :) Al vind de editors zelf niet zo... Wie ik echt leuk vond op Lowlands waren the Hives, heb je die nog op tv gezien!?

Tot straks....

xxx

Joeltje zei

Een bekentenisje: bij de the Hives heb ik nog op schoot gezeten toen ze de eerste keer op Lowlands waren... :-)
Dat die mannen nog terug zijn durven komen!

Inge zei

Hey Irène,
Als je de Editors een goede band vindt, dan ben je vast en zeker ook gecharmeerd van Interpol.
Die band is zo ongeveer de Amerikaanse versie van de Editors.
Beide bands zijn geweldig!

Dit was een gratis tip van Inge de rockmuziek spotster van NL ;)