maandag 15 september 2008

Dingen waar ik spijt van heb

* Al mijn in een opruimwoede weggegooide post van vroeger. Ontvangen kaarten tijdens ziekenhuisopnames, brieven van penvriendinnen, zomaar lieve kaartjes. Ik heb er waarschijnlijk al tien keer mijn kont mee afgeveegd, maar da's een schrale troost.
* Al die jaren op de door mijzelf uitgekozen redelijk prestigieuze leerfabriek waar ik behoorlijk ongelukkig was. Hoe zou mijn (puber)leven zijn gelopen als ik voor een andere middelbare school had gekozen?
* Die toch niet aangeschafte goddelijke donkerbruine leren tas van Friss & Company in december 2007. Zo stom!
* Het ongelukje met de bureaulamp van afgelopen juni. Dat was geen best begin van de vakantie.
* Het ongelukje met de door mij gejoyride brommer in 1994. Toen zat er dus écht een leger beschermengelen op mijn schouder.
* Dat ik Frans uit mijn vakkenpakket heb gebonjourd omwille van de hufterige leraar.

1 opmerking:

Louise zei

Inspirerend! Ik ga er even voor zitten.

* Het niet aanschaffen van de super- tas in San Francisco zodat ik nu denk dat dat de mooiste tas op aarde is, en ik dus nooit meer een andere tas kan vinden. (dit is een universeel probleem)
* Dat ik ooit mijn armhaar heb afgeschoren omdat ik dacht dat dat ook moest zodat ik nu springhaartjes heb ipv netjes liggende exemplaren.
* Dat ik de tramrails in fietste en nu 1500 kwijt ga zijn aan de restauratie van mijn gebit (oooh, daar had ik leuke tassen van kunnen kopen!)
* Dat ik in een vlaag van minimalistisch gevoel mijn zolder helemaal heb gestript, incluis de isolatie zodat je in de winter bijkans bevriest onder dat zgn mooie houten dak :S
* en dat ik te lui ben om het weer te isoleren, en ik steeds denk dat het nog wel gaat tot ik op het punt sta het te doen... maar dan wordt het lente
* Dat ik op 1 na al mijn vriendinnen heb voorgelogen over de reden van mijn "vruchtbaarheidsuitdaging"
* Dat ik zo lang zo onzeker ben geweest waardoor ik tussen mijn 20-30ste geen leuke (uitdagende) baan durfde aan te nemen waardoor ik het gevoel heb 10 jaar achter te lopen
* Dat ik zo lang heb gewacht om aan een bijzondere dame te vragen of ik een documentaire van haar mocht maken dat toen ik het eindelijk durfde te vragen net haar kapperszaak werd leeggehaald; ze was die week gestorven.

Zo. Lekker.