vrijdag 31 oktober 2008

Hoera voor...

Hoera voor mijn gearriveerde insulinepomp! Eindelijk na enkele telefoontjes en het mysterie van de zoek geraakte eerste levering.
Maar ook waardoor ik na het uitpakken van de doos en het aantreffen van een heus studieboek ineens weer besef dat ik echt nooit meer een studie op wil pakken.

Hoera voor mijn gearriveerde jurkje! Eindelijk in de juiste - kleinere - maat. Gebreid en wel. Helemaal volgens de laatste modemusthaves. Alleen rijst ook meteen de vraag hoe we dat in de toekomst met dat pompje moeten gaan doen. Want pompje op buik onder jurkje lijkt me geen gezicht, net als pompje tussen beha (hooray for boobies?). Maar pompje boven jurkje lijkt me schier onmogelijk door krappe lengte van infuusslangetje.
Ach, komt tijd komt raad. Eerst dat ding maar eens via zelfstudie aan de gang krijgen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve schat,
Pomp met gebreide jurk kan met 2 oplossingen
Doe een short onderbroek aan zoiets van celvin klein ofzo en doe je pomp voorin je onderbroek voel je niets van en zie je in jurk ook niets van.
tweede oplossing bestel een band om je been en doe daar de pomp in.
Nou heb ik dus wel last van dat de beenband gaat zakken met lopen en dat mijn insulinepomp om mijn knie hangt in de zomer ha ha .
maar met panty moet dit wel kunnen denk ik en de pomp zit dan aan de binnenkant dij .
succes x manon

Irèneke's wereld zei

@Manon: Dat ik het pompje onzichtbaar onder mijn kleding kan wegmoffelen weet ik. Ik vraag me alleen af hoe ik het ding bedien als hij goed verstopt zit. Aan de afstandsbediening waag ik me voorlopig nog maar niet. Maar ik zie mezelf ook niet in een vol restaurant mijn jurkje aan tafel omhoog werken. Toch maar een rokje aan doen dan, denk ik. Of even naar de wc gaan.