donderdag 27 november 2008

Bedelbericht: het vervolg

Een poosje geleden deed ik op deze plek een oproep om te stemmen op de NCFS om in aanmerking te komen voor de Goede Doelen Gift van het 3M Fonds.

De NCFS voerde lange tijd de koppositie in de ranglijst van 46 mededingers en wist toen de termijn om stemmen uit te brengen gesloten was, uiteindelijk door te stoten naar de laatste vijf kanshebbers.

Vandaag (Thanksgivingday, 3M is een Amerikaans bedrijf) vond dan eindelijk de finale plaats. De representanten van de vijf goede doelen kregen de kans om middels een presentatie nog één keer duidelijk te maken waarom zij het immense bedrag moesten winnen. Daarna stak de jury de wijze koppen bij elkaar en hakte na rijp beraad de knoop door. Via internet kon iedereen meekijken hoe juryvoorzitter Tom Egberts alle genomineerden een cheque van 1000 euro overhandigde. Omdat 3M vond dat alle goede doelen recht hadden op een financiële injectie. Maar toch kon er maar één de grote winnaar zijn... En dat werd de NCFS!!!

Voor wie het filmpje van de prijsuitreiking nog eens terug wil zien (lange adem vereist): klik!
En tot slot natuurlijk een heel dik dank je wel aan iedereen die de moeite heeft genomen om te NCFS zijn/ haar stem toe te kennen! We zijn 50.000 euro dichter bij de oplossing voor genezing van CF.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben blij!!

Dikke kus,
M.