maandag 5 januari 2009

Back on track

Wij waren er dus even niet. De stekker ging resoluut uit alle multimedia apparatuur. Typisch gevalletje eindeloze kerstvakantie. Uit en thuis. Knus met ons drietjes en gezellig samen met anderen. Zo fijn!

Nu begint het besef echter langzaam binnen te druppelen dat deze fijne weken voorbij zijn. Sjoerd is vanmorgen weer aan het werk gegaan. Ik probeer me opnieuw te herschikken in het ritme van de thuisvrouw. Zin heb ik er nog niet echt in. Zeker toen ik vanmorgen werd opgeschrikt door de wondere witte wereld die me tegemoet schitterde. Bah. Ik wil geen winter. Ik wil geen kou. Ik wil niet schaatsen. En ik wil al helemaal geen dreigende elfstedentocht die "aon giet".
Er moet namelijk stevig doorgebouwd kunnen worden! Zonder nachtvorst, dagvorst en vervelend vorstverlet. Want als het vriest kan er geen cement worden aangemaakt. Natuurlijk gun ik iedereen zijn welverdiende twee weken kerstvakantie. Maar als ik per vandaag weer geacht word iets nuttigs te doen...

3 opmerkingen:

lielie zei

Ik begon je al te missen =)
Ik vind de sneeuw erg leuk, en ons hondje ook hihi, maar ik snap dat het voor jullie bouwproject niet echt bevordelijk is, dus hopelijk weer snel wat beter weer!

liefs Annelie

Joeltje zei

Wij hebben nog een week samen vrij. Heerlijk. Heerlijk!

En helaas, de bouw zal nu wel even stil liggen. En ik wil dus persé die Elfstedentocht hè, dus dat zal nog wel even zo blijven. Ik heb namelijk gevraagd, als verlaat verjaardagskado, die Elfstedentocht. Heerlijk man, nostalgie.

anne-marie zei

Ik hou ook wel van de lefstedentocht. Kijk er met plezier naar. Denk niet aan of wel of niet de bouw stil ligt. Denk aan de rekening van essent,die zal niet mis zijn.
dure elfstedentocht