vrijdag 9 januari 2009

Beavis and Butthead

Ik wist niet dat ze nog bestonden, maar zojuist heb ik ze over de vloer gehad. Beavis and Butthead. Ze kwamen onze bijbestelde eetkamerstoelen afleveren. Het werd onvoorzien een vrij gênante situatie.

Omdat ze ergens tussen acht uur en kwart over elf zouden langskomen, was ik nog niet gedoucht noch fatsoenlijk aangekleed. Net toen ik aan mijn tweede sprayrondje wilde beginnen, ging rond half twaalf de bel. Beavis stond voor de deur met een stoel in zijn handen. Butthead bleek in het laadruim van de vrachtwagen in de weer met de andere. Er was weinig inspectie voor nodig om te zien dat de signaalrode stof vuil was. Her en der ontsierden zwarte vegen de bekleding. "Oh dan weet ik wel hoe daa komt," sprak de Brabantse Beavis relaxt. "Die zijn zojuist uitgepakt." Mij ontging de logica volkomen. Al hehehehe-end kwam Butthead binnen met de tweede stoel. Ook smerig. Beavis stuurde Butthead terug naar de vrachtauto om de fles met vlekkenverwijderaar op te duiken. Wederom hehehehe-end kloste hij even later met zijn lompe, niet afgeveegde, papsneeuw natte werkmanschoenen over mijn parket. Wel ja, nóg meer vlekken. De inhoud van de toverflacon bleek bevroren. Beavis begaf zich naar de keuken en slingerde nonchalant het warme water aan. Na een minuut of twee liep de kraan nog steeds en was Beavis gehuld in een grote wolk stoom. Butthead vroeg of hij nog hard was. "Keihard," sprak Beavis en trok veelbetekenend zijn wenkbrauwen twee keer op. En Butthead deed van hehehehe. Pardon? Had ik dat nou goed verstaan en geïnterpreteerd. Ja dus. Vanaf toen voelde ik me echt ongemakkelijk. Ik was gast in mijn eigen huis geworden. Op sloffen, in mijn pyjama. Stelletje oversekste viespeuken.

6 opmerkingen:

Joeltje zei

Gatverdamme. Wat een viespeuken!

Jasmino zei

Getsie zeg, bleh........ wat een smerige jochies......... KLacht indienen hoor!

lielie zei

Gatver!!! Heb jij weer!
Zijn de stoelen uiteindelijk wel weer schoon geworden?
Die brabanders he ;)

dikke kus Annelie

Kim zei

Aaaah nee wat erg! Sta je dan... Stelletje pubers.

Irèneke's wereld zei

@Annelie: volgens mij zijn de vlekken er inderdaad uit ja. Thank God!

@Jasmino: weet je, die vieze gast was zich waarschijnlijk niet eens bewust van het feit dat hij nogal over de schreef ging. Ik had het er 's avonds met Sjoerd over en het eerste dat hij riep was ook "aanklacht indienen!". Maar ach, dat stuk onbenul zou het toch niet begrijpen. Inmiddels kunnen we er heel hard om lachen maar Sjoerd beloofde me ook dat het ventje een probleem had gehad als hij dat gezegd had waar Sjoerd bij was.

Miranda zei

Wat een lomperikken.. gatver!