zaterdag 24 januari 2009

Dingen die ik vandaag kocht

* Grote witte wandtegels voor de badkamer en het toilet.
* Iets kleinere zwarte vloertegels voorzien van een handige antisliplaag voor de badkamer en het toilet.
* Enorm grote (80x80cm) en super mooie leistenen vloertegels voor de gehele benedenverdieping uitgezonderd het toilet.
* Een litertje of 40 benzine.
* Een muntje voor de wasstraat.
* Voorstrijk in een spuitbus voor de vochtprobleempjes op het huidige badkamerplafond.
* Een emmertje witte latex voor over dat voorstrijkgoedje.
* Afplaktape om ervoor te zorgen dat de badkamertegels schoon blijven als er geklust gaat worden, ook al zijn ze reeds wit.
* Een blokkwast. Eén keer raden waar die voor is...
* En tot slot de meest vriendelijke skinny jeans op de wereld. Namelijk in maat 38, inclusief ademruimte!!!

10 opmerkingen:

lielie zei

Whooeoeoeoeoeoeeoeoeoeoeoeoeo

SHOPPE SHOPPE SHOPPE SHOPPE SHOPPE SHOPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

goh volgens mij word het tijd dat ik ook weer eens mijn frustratie ga weg shoppe!!

liefs Annelie

Anoniem zei

Merk van skinnyjeans met ademruimte en snel graag.

Alternatief voor grote aankopen en vele uurtjes werk van Sjoerd i.v.m. met badkamerplafond:
Neem een plantenspuit en vul deze met één deel bleekwater en twee delen water. Raampje open en plafond bespuiten (niet te veel naar boven kijken met geopende ogen en oude kleding aan).

Marije (ook voor klustips)

Joeltje zei

Oké...das nie weinig zeg maar..

Anoniem zei

Zooooooooooo,je bent lekker bezig geweest!!

Grts,Kitty

Maud zei

Hihi, dan raad ik je ook heeeeel veel antikal aan. Helemaal als je een douche hebt met afvoerputje in de vloer. Weet je wel, zo'n strip-rooster ding voor een douche zonder uitstap. Want wat krijg je daar gruwelijk veel kalk van op je mooie zwarte vloer. Helemaal als ie wat ruwer is. Tenzij jullie waterhardheid natuurlijk veel lager is als hier in het hoge noorden...

Groetjes, Maud

Maud zei

Ah, even verder lezend op je blog en de plattegrond van je badkamer zien, kan ik concluderen dat je inderdaad zo'n mooi putje krijgt. Heel handig, heel fijn en vooral erg stylish en hip. Maar oeh, wat een gruwelijke kalk-aantrekker...

Irèneke's wereld zei

@Annelie: er gaat niks boven retail therapy! Alvast veel plezier! =D

@Marije: de broek is een uitverkoopje van Mexx. Er zit wat stretch in, maar voor mij net op de plekken waar het eigenlijk niet hoeft mee te rekken. En bij de buik, mijn 'prbleemzone', rekt 'ie net weer niet mee. Maar hij past dus nog steeds!
Dank voor je klustip maar bij dat gedeelte van 'raampje open' moet ik helaas afhaken. Dat is namelijk de kern van het probleem. We hebben geen raam in de badkamer. Alleen een ontluchtingsgat met draaiding in het plafond.

@Maud: Haai! Jij bedoelt zo'n easy drain volgens mij. Die krijgen we idd in de nieuwe badkamer maar hebben we in onze huidige ook al. Ik heb eerlijk gezegd geen idee van die kalk. Onze hulp buigt zich daar letterlijk en figuurlijk over. Niet omdat ik te lui ben om te poetsen hoor, maar wel omdat dat fysiek te zwaar voor me is. En daarnaast is met mijn neus boven een afvoerputje hangen ook niet echt goed voor mijn gezondheid. Ivm de bacteriën die daar huizen.
De sanitairmevrouw raadde ons overigens aan om géén Antikal te gebruiken. Was veel te agressief. Zij zweert bij Cif PowerCream, of zoiets.
Alles goed met je beeb-in-buik?

Maud zei

Nou, dank je sanitairmevrouw maar heel hartelijk, want die Cif gaan we dan ook maar aanschaffen, want idd, Antikal werkt wel, maar de dag erna, tja... En ik heb het ondertussen ook opgegeven hoor. Beeb-in-buik en dergelijke chemische middelen zijn ook niet zo best bij elkaar.

Die beeb-in-buik doet het trouwens prima hoor. Dank je :)

Ik ga je trouwens vaker volgen hoor, je schrijft erg aanstekelijk! Leuk! Nu vraag ik me trouwens wel af of ik Sjoerd ook ken en waar die beruchte sporthal nou was ;)

Irèneke's wereld zei

@Maud: Eerlijk gezegd hoop ik ze daar bij die firma nooit meer te spreken. Ben er nou wel een beetje klaar mee, zeg maar... ;)

Dank voor je compliment. Ik denk niet dat je Sjoerd 'van vreuger' kent. Hij zat op Ursula in Hör en wij waren de Schöndelngirls hè? ;) Die sporthal staat nog steeds in Lin. En gelukkig komen we daar nu nooit meer. Wij zijn niet van die sportbeesten.

Maud zei

Go Schöndeln... haha...

Maar daarop doorgaand. Zaten wij nu wel bij elkaar in de klas? Neeeeeh! Wacht! Ik weet! Denk ik... Wij zaten iig samen in het examenjaar van de Havo, niet? Want ik vond die laatste foto van ons allemaal pasgeleden en volgens mij sta jij daar ook op! Ha, kwartje valt. Ach ja, die periode... als ik die foto bekijk dat wil ik die heeeeeel graag uit mijn geheugen wissen ;) D*mn, wat zag ik er toen úit zeg!

En tja, Linne, nee, daar kwam ik niet (echt). En Ursula, hmm.. van naam. Maar geen personen.