donderdag 15 januari 2009

Ik vertrek

Ik vertrek is een briljant programma!
Momenteel zendt de Tros herhalingen uit. En ondanks dat we ze allemaal al gezien hebben, blijven we ons verkneukelen en bescheuren. Een van onze absolute favorieten kwam vanavond voorbij. De familie Renkema. Beslist het kijken waard. Ook voor de zoveelste keer. Oordeel zelf!

8 opmerkingen:

Jannie zei

Oohh ja echt he! Ik heb het ook gezien en ze zijn geweldig! Ik zou er zo veel dingen over kunnen zeggen... Maar dat doe ik maar niet want dit is en blijft toch internet he haha! Maar heb je ooit nog iemand nodig om er mee over te praten: bel mij! bel mij! hahaha! ;)

Irèneke's wereld zei

@Jannie: het is een heel bijzonder stel. En ze komen beslist sympathiek over! Maar toch, geef me je nummer! =D

Gwen haar leven zei

Haha ja die man moet er zelf nog achter komen dat die homo is denk ik. Ik en mn ouders lagen helemaal vlak met dat stemmetje en hoe die loopt haha. En dan wordt het een succes en dan ga je weer weg naar nederland omdat het toch je droom niet was. Hadden ze van te voren ookwel kunnen bedenken.

Maarja ik vind jou blogs altijd leuk en lees ze vaak :)

Groetjes,

Gwen

Vita zei

Mmmmm... volgens mij hebben wij zo'n beetje het zelfde dagritme. Of allebei een slechte smaak in tv programma's natuurlijk - ik kan ook zo smullen van Ik Vertrek. En dan die meiden, net als hun relaxte ouders: "Dan pakken we ons leven in Nederland gewoon weer op. Niet dan?"

Ben heeeeel benieuwd of ze het chateau verkocht hebben weten te krijgen en nu een gelukkig leven leiden in een penthouse met uitzicht op oma in Sassenheim.

lielie zei

Wahhaahah ik kende heel het programma niet... maar ik heb ervan genoten! Wat een uuuuuuuuuuh ja hoe zeg je het?? Apart? gezinnetje haha!

liefs Annelie

Irèneke's wereld zei

@Gwen: zag je ook dat wiebelende armpje toen hij met de camera in zijn rug werd gefilmd? Dat was zo geestig. En het bleef maar op en neer zwiepen!
Leuk dat je hier meeleest, ik om ook vaker op die van jou!

@Vita: als we echt een slechte smaak hadden wbt tv programma's had ik nu over de '25 meest...', 'ik hou van holland' en 'fear factor geschreven'. Dus zo slecht doen we het nog niet denk ik.
Jaaa, die oooma. Die hing nog net niet aan haar eigen slaapkamerlamp te bungelen toen het gezin nog op het chateau was. "Op donderdag na het zwemmen ligt er altijd een brief klaar en die lees ik dan. En nog eens. En dan nog een keer. En dan ken ik hem wel zo'n beetje uit mijn hoofd." Briljant! Ze had zo een typetje kunnen zijn, ipv haar natuurlijke zelf. =D

@Annelie: echt niet?! Meid, er gaat een wereld voor je open. Zag je al die links aan de linkerkant? Allemaal andere uitzendingen die je nog niet gezien hebt. Ga kijken. Betere fysio bestaat niet (sorry Rhino...)! Een andere vreselijk komische aflevering is die met een jong stel dat naar Kreta emigreert. Om een eigen eettentje te beginnen. Ze kunnen nog geen ei bakken en hun Engels is om te huilen. Maar ze blijven doorgaan! Het gemak waarmee die jongen denkt is echt bewonderenswaardig. En zijn zusje heeft een insulinepomp. Dat vond ik dan weer een leuk detail. ;)

Joeltje zei

Wij hebben dus ook in een deuk gelegen. Om meneer de homo en mevrouw de man. Djiezus kraist, zij was gewoon de vent van het stel. En hij maar poetsen op die kamertjes. En zij het gras maaien op zo'n zitding. Toen gingen we écht plat.
En ja die meisjes ja "dan pakken we gewoon ons leven weer op". Juist ja. Vast.

Miranda zei

Ooo, een van mijn favorieten maar deze ken ik denk ik nog niet, ga meteen kijken!

Ik heb je log een beetje mis gelopen de laatste tijd nadat je een tijdje stil bleef. Fijn dat je weer schrijft!

Liefs,
Miranda