zondag 8 februari 2009

Gewoon fijn

Gewoon een fijn weekend. Alweer. Niks minder en niks meer.

Met verse tulpen en in alcohol gedompelde spraycupjes. Met hartjeswafels en witte broodjes. Met prettig gezelschap en een bescheiden feestje. Met champagne en een geslaagd cadeau. Met mijn eerste speech die voor een eerste keer best goed ging. Met een heel lief babymeisje met heerlijk hapbare spekbeentjes. Met exquise eten en zalige wijn. Met fijne gesprekken en heel veel lachen. Met Kings of Leon en Editors. Met een begin met de aangifte IB 2008 en een hele positieve uitkomst. Met een uitje naar de bouw en de rustgevende wetenschap dat we voorlopig uitgezocht zijn. Met de belofte van de lente en leuke afspraken in het verschiet. Met immitaties van Popeye en de schakelbrommer van Rover. Met een schone vloer en gestreken was. Met samen op de bank een fijne film kijken en de mening delen dat die nog fijner had kunnen zijn als de mannelijke hoofdrol door een andere acteur was vertolkt. Met het voornemen op tijd naar bed te gaan en de week in deze zelfde aangename flow voort te zetten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat klinkt dit heerlijk!!!

Kussies,
Mariëlle

Kata zei

Donja vond het fijn bij jou op schoot, kleine blije gup (Donja bedoel ik). Ik denk dat ze, als ze groot is, alleen nog maar Otazu wil dragen. Ooh en Rover vond ze ook bijzonder lollig. Als hij het niet over zijn schakelbrommer had.

Ik heb geweldig genoten van jullie bezoek! (Alleen was ik panisch dat ik te weinig had gekookt en stond zondag op het punt om wat na te zenden.)

De speech was ontroerend en het feestje hartverwarmend. Arian is superblij met zijn horloge. Hoe geslaagd kan een cadeau zijn??!!

Dikke kus aan jullie!

Irèneke's wereld zei

@Mariëlle: hopelijk was jouw weekend net zo fijn!

@Kata: als Otazu tegen die tijd nog 'in' is... Weet je wat, ze erft bij deze gewoon mijn glimmer. Wel pas over 50 jaar natuurlijk. En of zij er dan nóg zo blij mee is, als 50-jarige dame??? =D

Haha, méén je dat nou? We hebben echt meer dan voldoende gehad hoor. Eigenlijk zit ik er nog vol van!

Dikke zoen terug!