zaterdag 21 maart 2009

Aanzoek zonder ringen maar met armband

Na twee lange weken wachten konden we hem vandaag eindelijk bij de juwelier ophalen. Mijn verlovingsarmband. Met de hand vervaardigd van oud en nieuw goud en dus volstrekt uniek.

Helaas bleek hij toen ik hem om wilde doen net iets te klein, of was mijn knuist gewoon wat te mollig, en moest ik er nog een uurtje langer op wachten. Zes millimeter later schoof ik hem probleemloos aan mijn pols. Hij was precies zoals ik had gehoopt!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij is mooi zeg,heb je het ontwerp zelf bedacht en het familiegoud ingeleverd??

Grts,Kitty X

Kim zei

Aaaah mooi!! =)

Eric zei

Hoi Irene,
ik ben een collega van Sjoerd en ben hier via een omweg en de hyves van Silvie terecht gekomen.
Maar dit heeft Sjoerd toch even lekker voor zich zelf gehouden.
Daar zal dus wel eenr eden voor zijn geweest, dus ik zal het ook niet aan de grote klok hangen.

In ieder geval van harte gefeliciteerd jullie tweetjes! Geniet van de voorbereidingen.

Irèneke's wereld zei

@Kitty: Dank je! Nou het zit zo. Sjoerd had in eerste instantie een prachtige zilveren armband gekocht. Vrij dik en breed, heel gaaf!! Alleen was hij te klein (ik zou er een complex van krijgen ;-)), ik kreeg hem met geen mogelijkheid om. We moesten dus sowieso terug naar de juwelier. Daar kwam bij dat ik doorgaans gouden sieraden draag en we onze trouwringen ook in het goud willen hebben. En dan is zo'n zilveren armband niet zo handig. Hoe mooi ik hem ook vond! Gelukkig was Sjoerd niet beledigd. Toen bedacht ik dat ik nog het een en ander aan oud goud had liggen. Het leek me een mooi idee om dat om te smelten en te verwerken in iets nieuws. De gouden armband lijkt dus sterk op het zilveren exemplaar dat Sjoerd in eerste instantie voor me had uitgezocht.

@Kim: ja hè? :-)

@Eric: kijk aan, de illustere Eric! Veel over gehoord en zelfs een dvd van in huis op het moment. Via een omweg en de hyves van Silvie hier beland. Apart. En wanneer kwam je tot de conclusie dat die Sjoerd van hier wel een erg bekend hoofd had? =D

Anoniem zei

Supergoed idee van je,het resultaat mag er wezen!!

Grts,Kitty

Eric zei

@ Irene: nou veel Sjoerds lopen er niet rond die ook een vriendin (ik bedoel verloofde) hebben die Irene heet. En toevallig ook nog een hondje dat Rover heet.
En dat via via was via de site van Linda (Aapie), die ken ik al decennia.
De film, die was ik inderdaad alweer vergeten. Al gezien....? Doe maar rustig aan hoor met kijken, heeft alle tijd.

aapie zei

wat een prachtstukkie heb je daar om je pols zeg.
En ik zie dat er hier "vrinden" gemaakt worden? Hoor ik daar mijn naam????Iemand die mij al decennia kent?? nou zeg, zo oud ben ik ook weer niet Eric!

Miranda zei

Mooi!! Ik ben ook wel van het strakke, zonder al te veel frutsels.
(en goud natuurlijk ;-) )

Irèneke's wereld zei

@Kitty: ik vind het ook bijzonder dat alles in die armband bij elkaar komt. Of zo. Mijn eerste gouden oorringetjes van papa (die zo dun waren dat ze al jaren kapot waren), het ringetje dat ik kreeg toen ik eindelijk geslaagd was voor de havo. Dat soort dingen. Anders ligt het toch maar ergens te liggen en nu draag je het weer. Recyclekoningin dat ik ben. ;-)

@Eric: ah, op die fiets. Ach ons aller Aapie! Al 'ken' ik haar nog niet zo lang als jij...
Nee, aan The Goonies heb ik precies nul herinneringen. Ik loop dus nog niet zo warm om hem te gaan zien. Bovendien komen we net uit onze Prison Break seizoen 1-cocon. Dan heeft het altijd wat tijd nodig voordat ik iets anders kan waarderen.

@Aapie: meid jij bent een mensenbinder! Een internetmedium! Hahaha. Ik dacht ook al, nou nou decennia lang? Dat kunnen er dan hooguit drie zijn. En als ik afga op je rimpels krap twee. Tss, mannen... ;-)

@Miranda: ik ook! Geen tierelantijnen of zo.
Ik heb ooit eens tegen Sjoerd gezegd dat ik nog wel eens een mooie GOUDEN slavenarmband wilde. Dat van die armband heeft hij goed onthouden, alleen de materiaalsoort is blijkbaar niet blijven hangen. Kan beur'n!

Flo zei

AAAAAAAAAAAAHHHHH! Kom ik eens een tijd niet kijken en dan zie ik dat Rover eindelijk ringendrager wordt! :-) Heel hartelijk gefeliciteerd! Leuk leuk leuk!

susanne zei

Mooi! Gefeliciteerd met de verloving. Het is inderdaad wel origineel een verlovingsarmband!

Elke zei

Een verlovingsarmband!! Da's helemaal cool en zeker origineel!!

Gaan jullie met de trouw zelf ook origineel uit de hoek komen of kiezen jullie voor traditie?