maandag 30 maart 2009

Lisa, een filmpje

Al vaker schreef ik over haar. De mensen die haar ook gekend hebben weten hoe ontzettend bijzonder ze was. Vlak voor ze overleed heeft ze nog meegewerkt aan een filmpje om orgaandonatie onder jongeren bespreekbaar te maken. Dat filmpje staat nu ook on line. Opdat de hele wereld kan zien hoe bijzonder en moedig ze was. En als lichtend voorbeeld waarom het zo belangrijk is dat mensen een keuze maken over de bestemming van hun organen nadat ze zijn overleden...

10 opmerkingen:

Maarten zei

Mooi,

En wat bleef ze sterk in haar vertrouwen op een goed einde, dat was ik het meest bewonder van haar. Dat iedereen maar zo'n rotsvast vertrouwen in zichzelf kan hebben.

Groetjes,

lielie zei

Die mooie, lieve Lisa!
mooi om haar zo nog even terug te zien, en te horen..

liefs Annelie

Anoniem zei

Lieve Lisa,haar stem te horen is vreemd maar zo vertrouwd....Truus kan met recht trots op haar zijn en ik ben dat ook....trots omdat ik kan zeggen dat ik haar mocht kennen dankzij Lisanne.

Grts en dikke knuffel,Kitty

Kata zei

Slik.

Veronica zei

Wat is Lisa een mooi en bijzonder mens. Heb het filmpje ook in mijn netwerk gedeeld en veel mensen ontroerd. Ben blij dat Lisa op deze manier nog steeds kan blijven bijdragen aan onze maatschappij.
Ook al is ze fysiek niet meer in ons midden ze zit in ons systeem. Ben ook heel blij dat ik Lisa heb mogen kennen en bewonder haar voor wie ze was. Bedankt Irene, voor het filmpje ook via je log onder de aandacht brengen. Liefs, Veronica

ingrid zei

Kippevel...
Groetjes Ingrid.

linda zei

DIEP RESPECT!(mét hoofdletters, zie je?)

Cash & Els zei

Dit blijft moeilijk!! Vooral het accepteren dat de dingen gaan zoals ze gaan. Ik hoop dat dit filmpje mensen tot denken zal aanzetten.

Groetjes, Els

Anoniem zei

Ik zeg het nog maar een keer.
Ik kan niet begrijpen dat orgaandonatie geregeld is in Nederland zoals het nu geregeld is.

Marije

Inge zei

mijn miesje, wat was ze bijzonder...

Een inspiratie voor velen!

X