maandag 2 maart 2009

Pijnlijke scheiding

Elke keer viel ik toch weer voor de verleiding.
Elke keer zat ik daarna met de gebakken peren.
Elke keer nam ik me voor het niet meer te laten gebeuren.

En nu zit ik opnieuw met de gebakken peren.
Ik liet me toch weer verleiden.
Tegen beter weten in.
Want dit had ik kunnen voorzien.
Ik wilde het alleen niet geloven.
In mijn herinnering was die buikpijn lang niet zo erg.

Vandaag nam ik een rigoureus besluit.
Nadat ik over de grond kronkelde van de buikpijn.
Voor de zoveelste keer mijn heil zocht op de wc.
Ondanks kruiwagens vol weggeslikte Creon.
We gaan definitief uit elkaar.
Vanaf nu echt nooit meer filet américain voor mij!

7 opmerkingen:

Ri zei

Hahaha nou je raad nooit wat ik in de patiente-koelkast heb liggen... ik leef er zo ongeveer van.. nog bedankt voor je berichtje van laatst...

Miranda zei

Ik heb in deze barre 'mag geen rauw vlees'-tijden ontdekt dat AH vegetarische filet americain heeft. Niet zo lekker, maar het lijtk er op (een beetje).
Misschien een idee? Die echte maar niet meer doen hoor!

Liefs!

lielie zei

Whaaaaaaaaaaaaaaa maar het is zooooo lekker he!!!!

Hopelijk lukt het je!!!!
Liefs Annelie

MaMarije zei

Jammer dat filet en jij niet zo'n goeie combi zijn. Maar buikpijn... da's t niet waard.

Irèneke's wereld zei

@Ri: ohhh wat lekker voor je! Ja, niet dat je het uit de patiëntenkoelkast moet halen natuurlijk. Liever gewoon thuis op te bank smikkelen. Maar wel fijn dat jij er geen last van krijgt? Moet jij wel verteringsenzymen slikken?

@Miranda: bedankt voor de tip! Die nepfilet gaan we zeker eens uitproberen. Als jij de volgende keer zin hebt in het verboden voedsel denk je gewoon maar even aan mij, goed? Iedere keer als ik Sjoerd roep, denk ik onbewust toch ook al een beetje aan jou en Marije. ;-)

@Annelie: jij ook geen last begrijp ik?

@MaMarije: hoi! Tot afgelopen weekend was de buikpijn het me wel waard. Misschien word ik met het ouder worden ook wijzer? ;-)

Ri zei

ja ik slik gewoon creon... maar eet (bijna) elke dag filet americain. Maar het ligt ook aan de supermarkt waar je het haalt. Bij sommige zie je het vet al in het bakje drijven.. en die eet ik dus liever ook niet ;)

Maarten zei

Och eerlijk is eerlijk, Ik mag ook graag rouw vlees eten, Filet American, Rostbeef (hoe schrijf je dat?), Biefstukjes, liefst rood (alleen thuis, in restaurants weet je niet hoe het vlees is.)

Maar met de BBQ en lekker veel vlees tegelijk wil het ng wel eens misgaan. ook bij veel enzymen.

Dus hier met mate geen, overdadig uiteraard wel last.

Groetjes... (heel soms.. 1 theelepltje voor de smaak ook niet? ) Maarten