woensdag 4 maart 2009

Weer nieuws van het behafront

De bladzijden in mijn agenda zijn akelig leeg deze week. Net als de weekpagina van onze Fokke en Sukke-huiskalender. Voor het eerst sinds maanden heb ik deze week helemaal niks concreets om handen. Echt vreemd. En ook best saai. Want na drie dagen bankhangen ben ik wel uitgerust. Ik heb nog net geen doorligplekken, zeg maar. Dientengevolge ontbreekt het me volkomen aan noemenswaardig blogmateriaal. Er gebeurt gewoon geen reet.

Toch reikte niemand minder dan behakoningin Marlies Dekkers me de helpende hand vandaag. Dat uitgerekend zij mijn logdag ging redden, zal voor de mensen die hier al langer meelezen net zo opmerkelijk zijn als voor mijzelf. Lezers die later zijn ingestapt wil ik adviseren om eerst even over dit hachelijke avontuur te lezen en daarna over mijn kleine, zoete wraak.

Dus. In dat kader zal het niemand verrassen hoe groot mijn verbazing was toen ik onderstaand bericht op www.nu.nl las...


En dan was ze vanavond ook nog bij RTL Boulevard. Om trots te vertellen dat Britney Spears in een van haar glimmende creaties op het podium liep te paraderen. Van supersterren tot outletwaar. Marlies is juist gewoon lekker gewoon gebleven. Maar wat zou die bebrilde brontosaurus hier allemaal wel niet van vinden?!

5 opmerkingen:

aapie zei

Even je oude blogjes gelezen en warempel, ik weet precies in welke winkel je de eerste keer bent geweest. ZO'n secreet, daar bestaat d'r maar 1 van. Maar Maasmechelen, da's jouw ding hè? Daar kom je toch wel vaker? Joehoe!!!!

Elke zei

Die zal wel direct ontslag genomen hebben toen ze hoorde/las hoe 'laag' Marlies gevallen is:)

Irèneke's wereld zei

@Aapie: is het heus? Jij weet wie ik bedoel?! Het lingerie loeder van Roermond!
Inderdaad, Maasmchelen is the place to be! Al wissel ik de outletten het liefst evenredig af. Want Maasmechelen heeft een RW en Oilily en een fijnere TH en McGregor (en straks dus een MD), maar Roermond heeft RL. Dus ja.

@Elke: dat mag ik lijden ja! Of ze heeft van schrik een behahanger opgegeten. =D

Yehudith zei

Briljant :D.

En dat Maasmechelen 'village' in 1 zin wordt genoemd met Londen, Parijs en Madrid. Dan doe je t goed

aapie zei

ik was 1 x in die winkel en daarna NOOIT meer. Dat mens vernederd écht iedereen die daar binnen komt! En iedereen is "te min" voor haar. het lingerieloeder....haha ik lig dubbel!