vrijdag 6 maart 2009

www.storteeneuro.nl

Al eerder repte ik hier over de verjaardagscampagne van de NCFS.
Dit jaar bestaat 'ons cluppie' 40 jaar en dat moet helaas gevierd worden.
Want nog veel liever hadden we natuurlijk gehad dat CF inmiddels de wereld uit was.
De NCFS is voornemens daar hard naar toe te werken. Onder andere door middel van wetenschappelijk onderzoek. Voorwaarde daarvoor is geld. Erg veel geld. Twee miljoen euro om precies te zijn.

Een van de middelen die daarvoor zijn aangewend is de actie
www.storteeneuro.nl. Via deze site kun je op kinderlijk eenvoudige en bovendien veilige wijze on line geld doneren aan de NCFS. Alle bijdragen gaan direct naar het twee miljoendoel van de jubileumcampagne!
Sporticonen Arnold Vanderlyde en Leontien van Moorsel hebben samen met NCFS-boegbeeld Daphne Lankhorst een indrukwekkend promotiefilmpje gemaakt dat te zien is op www.storteeneuro.nl. Daarin doen zij op pakkende wijze uit de doeken hoe oneerlijk het is om CF te hebben en hoe belangrijk het is om mensen met CF te helpen. Datzelfde reclamespotje was toevalligerwijs vanavond ook te zien bij RTL Boulevard! Van minuut 11:35 tot minuut 12:03 is te zien en te horen hoe voice over Jeroen Kijk in de Vegte oproept tot steun aan de NCFS.

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen die van deze actie op de hoogte is één euro doneert? Meer mag natuurlijk ook...

Geen opmerkingen: