woensdag 1 april 2009

Grappen en grollen

De hele dag heb ik zitten broeden.

En daar had ik nogal wat tijd voor. Want al om kwart over acht moest ik mijn comfortabele nestje uit. Voor die deuk waar ik liever niet meer aan herinnerd wil worden. Die deuk die echt de slechtste grap ooit was.
Ook tijdens het tuinieren prakkiseerde ik me suf. Wacht eens, tikte ik daar nou echt in één vloeiende beweging tuinieren? Ja, hoe noem je het gras maaien, de lavendel snoeien, dorre bladeren opvegen en rozenbottels uit de rozenstruik knippen anders?! Ach, zolang het niet in dezelfde zin staat als hobby valt het nog wel mee, dunkt me.

Maar er kwam niks. Ik kon geen enkele goede 1 aprilgrap verzinnen. Wel kon ik hartelijk lachen om de dagelijkse Fokke en Sukkepoets bij De Wereld Draait Door. Jammer genoeg is de grap daarvan echter dat het filmpje nog niet on line staat en het daardoor zo'n gevalletje 'had je bij moeten zijn' wordt. Gelukkig kwam ik wel een plaatje met ongeveer dezelfde strekking tegen...

5 opmerkingen:

Aapie zei

ik ben zó blij dat niemand een grap met mij heeft uitgehaald. Ik heb daar zó'n hekeltje aan. oh trouwens, heb net je opdracht uitgevoerd!

Linda zei

Ik heb 'm gezien. Moest er ook erg om lachen.

Zeg die letterbak brengt ongeluk (zie mn blog)...
Of ik doe nog een poging of hij gaat de container in (zal wel dat eerste worden, die 2e is wat zonde).

Kim zei

Ik bedacht me gisteravond in bed ook opeens dat alle 1 april grappen aan mij voorbij waren gegaan. Veilig tot volgend jaar.

Anoniem zei

De klas van Glenn heeft de meester een april grap bezorgd. Er waren de dag ervoor zogenaamd enkele kinderen ziek naar huis gegaan en de 1 april ochtend werden door de assistent nog een paar ziek gemeld en de rest kwam niet opdagen. De meester had geen kinderen, hij op ziek en kwam ze spelend in de zandbak op het kleuterplein tegen.
Groetjes Erna

Anoniem zei

Ziek moet dus zoek zijn (2aprilgrap)