donderdag 2 april 2009

Twansplantatie!

Na 4 jaar en 244 dagen op de wachtlijst te hebben gestaan, waarvan sinds 2 januari jl. op hoog urgent, kwam vandaag dan eindelijk dat ene telefoontje. Er waren longen!

En terwijl de ene familie zich opmaakte voor het belangrijkste moment in hun leven, was een andere familie in diepe rouw over hun zojuist verloren dierbare. Dat is de bittere keerzijde van de transplantatiemedaille.

Voor Twan hoop ik dat het allemaal goedkomt. Dat de operatie voorspoedig verlopen is en dat hij over niet al te lange tijd eindelijk door kan met zijn leven, dat al zolang on hold heeft gestaan. Of dat hij kan gaan beginnen aan zijn Second Life, zoals hij het zelf noemt. Ja, 2 april lijkt mij daar een uitermate geschikte dag voor!

6 opmerkingen:

Linda zei

Hoera voor Twan !
En voor zijn donor.

Jannie zei

Hahaha je titel! Geweldig! En natuurlijk super nieuws!! :)

aapie zei

super!ik hoop ook dat het goed gaat komen. Hoerááááa

salty zei

Ook ik heb even gelachen om je titel. Lekker gevat.

groetjes Astrid

Anoniem zei

Gekke griet ;-)

Twan gaat superrrr,dik verdiend!!

Grts,fijn weekend,Kitty X

Lin zei

Via Brenda, kom ik bij Twan, en lees het verhaal van Lisa. Met kippevel... en zo kom ik ook bij jou terecht. Ik wil nog veel meer lezen! Ten eerste om alles wat je/jullie meemaken, het leven is zo oneerlijk. Iedereen zou 'gewoon' gezond moeten zijn. Maar niets in het leven is vanzelfsprekend. (verdomme) Ten tweede omdat je schrijfstijl me gelijk aantrekt! Je schrijft enorm leuk!

Ik duim, duim voor jullie allemaal! Heb natuurlijk de petitie getekend, ik woon in Australie en ben hier nagegaan hoe een codicil in te vullen. Dat is gelukt - dat zou iedereen moeten doen!

Lin