woensdag 27 mei 2009

Alles voor de oudjes

Sinds een week of wat is mijn vader permanent op kamp. Zo lijkt het voor de thuisblijvers althans. En voor hemzelf misschien ook wel een beetje, als je buiten beschouwing laat dat hij over minder dan drie (3!!!) maanden naar een niet bijster vrolijk oord vertrekt. Hij is de hele week van huis en komt op vrijdagavond vol verhalen en met spectaculaire actiefoto's thuis. Er waren drie digitale camera's en een ticket Verweggistan voor nodig om zijn fotointeresse te triggeren (zowel zelf knippen als ook een ander vragen een plaatje van je te schieten met je eigen toestel) maar dan heb je ook wat. Het genot is van zijn gezicht af te lezen en dat maakt het voor mij toch wat minder erg. Alles voor mijn papsie.

Vandaag tikt mijn moesje de 56 aan en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Een luisterrijk cadeau met een strik eromheen (uiteraard ultra professioneel ingepakt) en een dinertje met het gezin op een fraaie locatie vallen haar vanavond ten deel. Absoluut vermeldenswaardig is dat het Sjoerd's idee was om een gelegenheid te zoeken die ongeveer in het midden ligt tussen waar mijn vader op het moment bivakkeert en de dorpjes waar wij wonen. En ik geloof dat mijn moeder dát nog het mooiste cadeau vindt. Alles voor mijn mamsie.

4 opmerkingen:

lielie zei

Gefeliciteerd met je moeder!
Ben ik weer met me rageren ;)

In ons blad stond "dat ontzettend leuke meisje met taaislijm ziekte" geen namen hahah!! bij jullie wel?
Is idd wel grappig om te lezen.

fijne dag vandaag
liefs Annelie

Irèneke's wereld zei

@Annelie: ik zal het doorgeven!
Hmm ja dat zou ook kunnen. Ik wist iig meteen dat het over jou ging. En zeg nou zelf. Iemand met CF HEEFT het niet, die IS het! ;-)

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder en sterkte met het wennen van het afwezig zijn van je vader.

Dikke X Kitty

Linda zei

gefeliciteerd!