zondag 10 mei 2009

Hallelujah

Niet om het een of het ander hè. Maar dat liedje waar Lisa gisteren X-Factor mee won en dat nu 'haar' single wordt, dat kende ik dus allang. Van Leonard Cohen. Of Jeff Buckley. Of desnoods Allison Crowe.

Wat een goedkope rip-off weer zeg.
En ik denk ook dat Rachel wel zwanger is.
Waarom keek ik de afgelopen zondagavonden überhaupt naar dat programma?

5 opmerkingen:

Louise zei

Nounounou?

Eric zei

Waarom je op zondag naar dat programma keek? Anders kon je op vrijdag niet naar De Hoofdprijs kijken ;-)

Rachel, dat is toch die meid van K-Otic? Die was toen ook al een beetje vadsig volgens mij.

Irèneke's wereld zei

@Louise: huh?

@Eric: ah, zou dát het zijn? (Zeg me gauw, waar gáát De Hoofdprijs over?)
Rachel was in vroeger tijden inderdaad van K-Otic. Maar dat ze vadsig was/ is moet ik tegenspreken. Ze zit gewoon mooi in haar vlees. Beter dan Wendy iig, da's een aangeklede stok met overdadige wenkbrauwen.
Het vermoeden dat Rachel een baby krijgt wordt versterkt door het gestuntel van de stylistes van X-Factor. Want zodra er sjaals en banden en ander accentueerspul om buiken verschijnen, gaan bij mij de babyalarmbellen af!

Eric zei

@ Irène: de Hoofdprijs gaat over twee gezinnen (heel toevallig ook familie van elkaar) die samen de hoofdprijs (1/2 lot) winnen. Het ene gezin gaat er heel zuinig mee om, de anderen passen hun uitgavenpatroon er een beetje op aan om het zo maar te zeggen.
Je kan het allemaal terugkijken op:
http://www.sbs6.nl/web/show/id=125489/langid=43/dbid=143/typeofpage=73941

Wel leuk, alleen hebben wij de laatste 4 afleveringen gemist, dus dat moet ik nog een keertje inhalen.

Maud zei

Precies! Dat ze haar Hallelujah uberhaupt hebben laten zingen. Sjezus. Maar, een voordeel... ineens trok ik hier al mijn Jeff Buckley cd's uit de kast (en sjee, ook al leeft die mooie vent niet meer, alles wat los en vast zat van hem kocht ik) en ging ik weer luisteren. En ontdekte ik het opnieuw. En belandde ik in mijn tienerjaren, waar ik met weemoed aan terugdacht. Of toch niet helemaal. Maar goed, Jeff is terug in mijn leven en dat is geen verkeerde zaak. Laat kleine Pluis Jeff nu ook leuk vinden... fijn fijn fijn!

Oh ja, en als je een skippy bal ziet rondlopen op Pinkpop... dan ben ik dat waarschijnlijk :)