vrijdag 15 mei 2009

Meet & Greet

Ik had natuurlijk een heel kletsverhaal op kunnen hangen over hoe ik de Meet & Greet tot stand had gebracht. Dat ik een fantastisch feest had georganiseerd met zo'n tweehonderd acteurs die figureerden op een heuse neptrouwerij voorzien van alle denkbare toeters en bellen. En dat ik dan tussen het feestgehos van de polonaise en de vogeltjesdans voor het eerst een echte, trouwe webloglezeres de hand zou schudden. Of zij die van mij, maar dat klinkt ook weer zo nuffig. Net als dit wollige hersenspinsel eigenlijk.

Dus, het was gewoon op de bruiloft van mijn lieve vriendin A. - die er adembenemend mooi uitzag als niet tuttige, stoere maar toch heel vrouwelijke bruid! - dat ik haar schoonzus ontmoette. N., die vroeger een vriendin verloor aan CF en daardoor een bovenmatige interesse heeft ontwikkeld in het lief en leed van een van de vriendinnen van haar nieuwbakken schoonzus. Hartstikke leuk!

Uiteraard kreeg Sjoerd de camera in de hand geduwd om het geheel op de gevoelige plaat vast te leggen. Bij thuiskomst zag ik echter dat ik wel nog wat meer mag oefenen op mijn poseerhouding met bijpassende tandpastasmile. Want vooralsnog vind ik mijn fotografische bijdrage nogal teleurstellend... Of had ik gewoon meer relaxende wijn moeten drinken? Want ik stond naturlijk zo gespannen als een boog, dat moge duidelijk zijn! :-)

4 opmerkingen:

Greet zei

Maar Greet leest ook graag je blog omdat het vaak een glimlach op haar gezicht kan toveren :-)

Ilse zei

En wie ben jij dan links of rechts? De blonde of de bruine??
Oh enne ik kom hier weer via Madelief...grtjs

Linda zei

Jaha ! Ze is er weer.

Logje van 15-5, nu pas in mijn RSS?
Zelf niet gepubliceerd of RSS kaduuk?

Leuk hoor en spannend ook. En gek. Gek dat er mensen rondlopen die best veel van je weten en die je dan nog nooit hebt gezien.
Hmm, net als wij dus eigenlijk...

Irèneke's wereld zei

@Greet: gelukkig maar. Want het laatste dat we willen is 'een geval zijn' en daar aandacht mee genereren! :-)

@Ilse: hallo!
Ik ben de bruinharige linkse. Want die blonde rechtse kijkt wél leuk!
Typisch trouwens, ik denk altijd dat ik veel te veel foto's van mezelf op mijn blog knal. Maar getuige jouw vraag valt dat dus wel mee.

@Linda: ik hou van foetelen. Antidateren, terug in de tijd schrijven, alles om het geheel chronologisch te laten kloppen. Ligt dus niet aan je RSS feed.
Ik vond het wel leuk om eens een onbekende lezer te ontmoeten. Alhoewel ze ook weer niet ultra onbekend was, gezien onze wederzijdse link met A.
Jou ontmoeten zou bijvoorbeeld veel enger zijn! ;-P